Kemasan kopi lestari Episode4

Panganantas packaging kantong lankemasan kopikantong tas mbutuhake daur ulang luwih akeh tinimbang sadurunge.

Ing negara-negara sing wis diwasa banget, toko baking kopi profesional asring ngadhepi tekanan sing luar biasa, njaluk supaya luwih ramah lingkungan, ora mung saka pamrentah lan konsumen.Miturut laporan saka perusahaan sampah Inggris Viridor, luwih saka 60% konsumen ujar manawa luwih seneng tuku tas kemasan plastik sing bisa didaur ulang, lan 49% konsumen ujar manawa bakal mbayar luwih akeh kanggo bahan kemasan plastik sing bisa didaur ulang.Mulane, dibandhingake karo negara-negara sing ora diprioritasake, ing negara-negara kanthi budaya daur ulang sing kuwat, tukang roti nggunakake motivasi daur ulang tas kemasan lan gulungan film.

7

Nanging, kangelan Recovery sakakemasan kopigumantung marang peraturan pemerintah sing nglindhungi lan ndhukung inisiatif kasebut.Ing Guatemala, pamrentah wiwit ngawasi jinis bahan kemasan plastik sing bisa didol karo produk tartamtu."Saiki kita duwe peraturan kanggo nyengkuyung kemasan kertas kulit tinimbang kemasan plastik," ujare ahli lingkungan.Kajaba iku, undang-undang sing diwenehake ing 2018 tegese negara-negara Uni Eropa kudu mbalekake paling ora 55% sampah kutha ing taun 2025, 60% pemulihan ing taun 2030, lan 65% ing taun 2035. Minangka bagean kasebut, panguwasa lokal bakal entuk. luwih akeh dana menyang fasilitas daur ulang, nggampangake para konsumen mbalekake manehkemasan kopilan kemasan panganan.Produsen uga bakal nyengkuyung produsen menehi informasi babagan kemasan kanggo nuntun konsumen supaya bisa nangani kemasan plastik lan kemasan kertas kanthi bener.Roaster kopi profesional bisa nambah informasi kasebut ing label utawa sisih pinggir tas kopi kanggo nggampangake para pelanggan.Yen dheweke duwe sertifikasi kelestarian, iki uga bisa dilebokake.

8

Kanggo roasters, bisa didaur ulang lan ramah lingkungankemasan kopikantong tas luwih penting tinimbang sadurunge.Iki mbantu mbatesi pengaruhe ing lingkungan lan nuduhake komitmen babagan kelestarian.Ing sawetara negara, manut karo peraturan pemerintah uga perlu.Ora ketompo carane jero konsep pangayoman lingkungan utawa implementasine tartamtu saka tanggung jawab sosial saka account amba, mung materi packaging sustainable digunakake kanggo ningkataké partai produksi lan account ing rega relatif kurang kanggo ngganti kemasan aluminium foil komposit ana utawa. packing plastik kertas.Tambah biaya sing gedhe banget ora bakal mengaruhi rega utawa rega kantong kemasan kasebut, mula konsumen ora bakal mbayar.Ing kasus iki, carane ngidini subyek sosial kanggo ngramu pangayoman lingkungan efektif lan aturan daur ulang, lan nggawe saben link entuk manfaat ing transmisi nilai kanggo saestu éling "nilai sosial" saka packaging daur ulang.Kemasan kopiing lapangan iki kudu dadi Pionir lan demonstrasi sing paling apik!


Wektu kirim: Jun-07-2022