Kemasan kertas khusus

Telusuri dening: Kabeh
  • kothak hadiah

    kothak hadiah

    Kothak hadiah digunakake kanggo hadiah promosi lan musiman digawe saka karton sing kuat utawa papan serat bergelombang.Kothak iki biasane kalebu tutup dhasar lan bisa dicopot lan digawe kanthi nggunakake proses nglereni die kanggo ngethok papan.Kothak kasebut banjur ditutupi kertas hiasan.Kothak hadiah kalebu kothak rasukan, kothak topi, kothak roti, kothak pizza, kothak permen, kothak perhiasan, kothak magnetik, kothak anggur, kothak bir, kothak wedang, kothak jus, kothak lenga sing bisa dipangan, kothak kacang lan kothak njupuk etc. kothak hadiah ditampa kustomisasi & Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Tas Belanja Kertas Tas hadiah kertas

    Tas Belanja Kertas Tas hadiah kertas

    Tas blanja kertas yaiku tas sing digawe saka macem-macem kertas, contone Kertas kraft, kertas sing dilapisi utawa kertas karton lsp. Tas blanja kertas bisa digawe nganggo serat prawan utawa daur ulang kanggo nyukupi panjaluk sing beda-beda saka pelanggan.Tas blanja kertas biasane digunakake minangka tas operator blanja lan kanggo kemasan sawetara barang konsumen.Dheweke nggawa macem-macem produk saka sembako, botol kaca, sandhangan, buku, sepatu, panganan, peralatan mandi, elektronik lan macem-macem barang liyane lan uga bisa digunakake minangka alat transportasi ing kegiatan saben dina.Kabeh tas blanja kertas (tas hadiah kertas) ditampa kustomisasi & Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kothak karton Kothak karton

    Kothak karton Kothak karton

    Kothak karton minangka kothak prefabrikasi industri, utamane digunakake kanggo kemasan barang lan bahan lan uga bisa didaur ulang.Panggunaan kalebu kemasan kanggo peralatan, panganan, barang pengecer online, hardware, anggur, minuman, bir, botol kaca lsp.

    Kothak karton (uga disebut karton lipat, utawa kothak karton) minangka sawetara jinis kothak sing paling umum sing bakal sampeyan deleng ing supermarket.Panggunaan kalebu kemasan kanggo permen, makaroni, pasta, cemilan, produk medis, pil, panganan beku, panganan kewan, lsp.

    Kabeh kothak karton & kothak karton ditampa kustomisasi & Entuk penawaran kustomisasi ing kene!