Food grade plastik mylar telung sisih segel kantong warata kantong packaging

Katrangan singkat:

Telung tas segel sisih uga dikenal minangka kantong warata telung sisih segel, kantong lay-flat utawa kantong kosong, sing dijenengi amarga kantong disegel ing sisih telu lan sisih ndhuwur dibukak kanggo ngisi konten, mung warata sing gampang. Kanthong kanthi gampang nyuwek lan bisa ditambahake nganggo pegangan utawa zipper ing sisih siji.Iki minangka solusi sing gampang kanggo bisnis panganan utawa non-pangan kaya dendeng daging sapi, rempah-rempah, campuran, panganan pet, obat-obatan lan produk kecantikan.Sanajan asring diabaikan minangka pilihan kemasan, tas penghalang sing rata uga larang regane lan ramah konsumen. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kantong segel sisih telu / Kemasan kantong datar cocog kanggo produk panganan sing luwih cepet, kayata kripik, cemilan, kacang, dendeng daging sapi, lan liya-liyane!Opsi kantong sing rata kasedhiya ing warna metalik sing padhet, lan saben tas nduweni desain segel 3-sisi sing kuat.Kantong warata metallized kita kasedhiya ing macem-macem ukuran kanggo kemasan bagean ukuran sampel cilik utawa jumlah gedhe kanggo tujuan nyimpen akeh.

Kanthong warata segel sisih telu (paling apik kanggo jerky) duwe panel bening siji-sisi kanggo nuduhake produk sampeyan.Kanthong kasebut uga kalebu bolongan gantung, saengga cocog kanggo barang-barang sing didol, kayata dendeng daging sapi lan panganan cemilan populer.Tambah katup kanggo ngowahi iki dadi tas kopi ukuran porsi!
Kanthong segel sisih telu kasedhiya ing macem-macem ukuran lan desain karya seni lan bisa digunakake kanggo nyimpen macem-macem produk.Bisa duwe bukaan cilik kanggo produk cilik utawa luwih gedhe kanggo produk sing mbutuhake scooping.
Qingdao Advanmatch Packaging nawakake macem-macem produk sing bisa digunakake ing industri panganan lan non-pangan.Fasilitas kita ngidini kita ngasilake lan ngeterake produk kanthi akeh.Malah kanthi kapasitas produksi sing dhuwur, kita bisa njamin kualitas produk amarga teknologi manufaktur sing maju.

Hb9e784732c244c6aad68095ed0eeba9e1
Hb9e784732c244c6aad68095ed0eeba9e1

Becik kanggo Aplikasi Khusus
Amarga produk kita bisa disesuaikan, tas segel sisih telu apik banget kanggo aplikasi khusus.Kita duwe macem-macem fitur lan tambahan sing kasedhiya, nggawe kantong iki cocog kanggo nyimpen macem-macem jinis panganan lan konten non-pangan.

Desain pangguna-loropaken
Qingdao Advanmatch Packaging Three Side Seal Pouch dirancang kanggo panggunaan sing efisien lan trep.Produk kasebut dipasang kanthi zipper sing bisa disesuaikan lan notches luh ing telung sisih, supaya gampang mbukak lan aplikasi pengepakan.

Opsi Hemat Biaya
Kantong segel sisih telu minangka alternatif sing apik kanggo pengalengan lan cara kemasan tradisional liyane amarga nggunakake bahan sing kurang lan proses manufaktur luwih gampang.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

H4264cdee2e7f4cf695ac34548b8c176af

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa tas segel 3 sisih?

3 Side Seal Bag wangun padha karo 4-Side Seal Bag.Bentenipun utama yaiku panel ngarep lan mburi tas disegel ing 3 sisih lan dilipat ing 1 sisih.Umume, sisih ngisor tas dilipat sing ngidini tas bisa lentur supaya produk bisa mapan ing sisih ngisor kanthi bener.

Apa sing ndadekake kita lay flat kantong beda?

Qingdao Advanmatch kanthong warata sing dicithak kanthi digital digawe nganggo film bahan pangan premium lan siap dikirim sajrone 15 dina kerja.Kanthong sing rata yaiku kanthong sing digawe kanthi lengkap sing dirancang kanggo, sampeyan bisa ngira, lay ing lan mateni rak.Asring diarani minangka "kantong bantal," kanthong sing rata cocog kanggo macem-macem produk kalebu cemilan, daging olahan kaya dendeng, suplemen, lan liya-liyane.

Apa struktur film lan pilihan materi sampeyan?

We offer pelanggan macem-macem bahan lan struktur film kalebu:
Print Substrat PET, Metallized PET, PE, lan BOPP
Rampung kasedhiya ing:
Matte Tradisional
Soft-tutul Matte
kinclong
Metallized
Film sealant dhuwur lan multi-lapisan
Film laminate khusus
Metalized PET lan foil
Film sing bisa didaur ulang
film Vegan
Freezer aman lan pilihan Microwaveable kasedhiya

Apa sampeyan nawakake kantong datar sing bisa didaur ulang utawa kompos?

Kita nindakake!Kita bangga banget nawakake kantong PE/PE sing bisa didaur ulang sing disetujoni, uga kantong Daur Ulang Konsumen (PCR).Kita uga ing proses ngembangaken kantong kompos sing kita ngarep-arep bakal diluncurake ing mangsa ngarep.

Apa wektu turnaround sampeyan ing kantong sing rata?

Sawise karya seni sampeyan wis disetujoni, kanthong sing rata bakal diprodhuksi sajrone 15 dina kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: