Kemasan pasta spageti macaroni cheddar plastik dhuwur lan kemasan mac lan keju

Katrangan singkat:

Daya tahan & visibilitas nyawiji karo bahan kemasan pasta cetak khusus premium saka Qingdao Advanmatch packaging Co., Ltd. .Kita nyedhiyakake solusi sing efektif kanggo kemasan pasta sing digawe saka film plastik bahan pangan lan bahan kertas, gulungan film pasta, kantong, tas lan kothak mung sing sampeyan butuhake kanggo menehi tampilan lan rasa sing dikarepake.Nggawe kreatif lan atur desain lan cetak ing solusi kemasan pasta kanggo pujian merek lan inisiatif pemasaran.Ringan, kuat, lan nyenengake kanthi estetis, solusi kemasan pasta kita gampang digunakake lan dirancang kanthi cepet.


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Gawe solusi kemasan pasta dhewe nganggo film stok gulung, kantong sing wis digawe, tas utawa kothak lempitan sing dicithak warna-warni.Film saham Roll Plastik bisa digunakake kanthi mesin ngisi lan kemasan otomatis kanggo precut, elbows, penne rigate, twists, shells, wholegrain, makaroni, spageti, lasagna utawa mie gandum lan sapiturute. perlu packaging dhewe.Kanggo gaya kemasan liyane, kemasan pasta lan kemasan mac & keju sing wis digawe kanthong, tas lan kothak lempitan sing dicithak warna-warni kasedhiya ing macem-macem percetakan warna lan dirancang khusus.Kertas warni dicithak lempitan kothak 'Rampung lumahing kasedhiya ing panyuwunan sampeyan.Kanggo tundhuk karo kelestarian, kita uga nawakake kustomisasi bahan kemasan sing ramah lingkungan lan 100% bahan sing bisa didaur ulang.

apik tenan-pasta-packaging-design-1
Kothak kemasan Mac&Keju

Pilihan Kemasan Sederhana
Gulungan film kemasan pasta Qingdao Advanmatch minangka pilihan penerbitan sing prasaja nanging serbaguna.Jinis kemasan iki bisa dimanipulasi dadi macem-macem wujud lan ukuran kanthi usaha minimal.

Bahan Bersertifikat FDA lan SGS
Kabeh bahan mentah sing digunakake dening kemasan pasta Qingdao Advanmatch yaiku sertifikasi FDA lan SGS.Iki mesthekake yen kabeh produk kita ramah lingkungan lan bisa didaur ulang.

Irit biaya
Kanthi nggunakake kemasan pasta Qingdao Advanmatch lan film gulungan plastik kemasan mac & keju, kothak cetak warna-warni karton lan kanthong sing wis digawe bisa nyederhanakake proses kemasan dadi telung langkah yaiku nyetak, pengiriman, kemasan.Uga mbantu nyuda biaya produksi nganti 25%.

tas kemasan pasta
Kaliningrad, Rusia - 31 Januari 2021: Pasta ing rak supermarket.

Kesempatan Marketing Versatile

Kemasan pasta Qingdao Advanmatch lan kemasan mac & keju nawakake pilihan cetak sing nyenengake kanggo kemasan gulungan film plastik lan kothak cetak warna-warni.Kanthi layanan iki, industri saiki bisa nambah grafis sing nyenengake kanggo solusi kemasan sing fleksibel.Iki mesthi bakal mbantu ningkatake daya tarik pemasaran produk.

Kabeh kemasan pasta lan produk kemasan mac & keju bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan merek kalebu percetakan warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan, lsp. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa kemasan sing digunakake kanggo pasta?

Kemasan pasta gumantung saka jinis produk lan panggunaane kalebu stok gulungan film kanggo mesin kemasan otomatis sing mlaku, kemasan fleksibel jinis bantal-bantal, kemasan fleksibel ngisor sing ndhukung mandiri, kemasan karton kaku sing dicithak warna-warni.

Apa sing digawe saka gulungan film lan tas kemasan pasta?

Gulungan film lan tas kemasan pasta digawe saka film plastik sing njaga sifat-sifat tahan kelembapan supaya bisa njaga rasa lan rasa.Kita uga nawakake saham gulungan film plastik sing dicithak kanthi bobot entheng lan cukup kuwat kanggo nahan bobot pasta.

Apa plastik sing aman?

Kabeh film plastik (BOPP, PET, Nylon, LLDPE, CPP) minangka bahan baku plastik sing aman sajrone proses kemasan amarga kabeh bahan panganan lan disetujoni FDA kanggo digunakake karo panganan lan omben-omben.Nanging kanthi pertimbangan biaya sing efisien, BOPP minangka pilihan sing paling murah ing pasar.

Apa sampeyan nawakake kemasan sing lestari utawa bisa didaur ulang kanggo produk kayu bakar?

Ya, kita nawakake pilihan kemasan sing lestari, kalebu film daur ulang sing bisa didaur ulang lan sawise konsumen, kanggo merek panganan pet sing golek kemasan sing luwih ramah bumi.

Kothak pasta digawe saka apa?

Kemasan Pasta sing digawe saka kardus njaga sifat nyerep kelembapan supaya bisa njaga rasa garing.Kita uga nawakake kothak Kraft pasta sing dicithak kanthi bobot entheng lan cukup kuat kanggo nyegah pasta saka rusak.

Apa wektu turnaround sampeyan ing gulungan film plastik?

Gulungan film plastik bakal diprodhuksi sajrone 10 dina kerja, tas lan kothak bakal diprodhuksi sajrone 15 dina kerja yen karya seni wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: