Custom Grosir Reusable Jus Water Oil Madu Cairan Isi Spout Kantong

Katrangan singkat:

Kantong spout uga dikenal minangka kantong fitment, lan minangka salah sawijining produk sing paling laris lan fokus ing Kemasan Advanmatch Qingdao.Minangka pemasok kantong spout sing paling apik ing China, kita duwe macem-macem bentuk lan ukuran spouts, uga akeh tas kanggo pilihan pelanggan, iku solusi kemasan sing paling apik kanggo minuman, cairan, jus, sup, lotion, sampo. , tempel, lenga lsp.

Kantong spouted nawakake kemampuan kontrol tumpahan sing luwih apik & panggunaan ruang rak sing luwih apik lan bedane produk sing luwih gedhe liwat desain lan format sing kreatif.Dheweke uga luwih aman kanggo transportasi tinimbang botol kaca.Ukuran lan wangun kantong spout bisa disesuaikan uga. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kantong spouted wis entuk popularitas sing luar biasa ing saindenging jagad lan nyedhiyakake penak, kontrol tumpahan lan keamanan panganan kanggo akeh aplikasi (produk cair, semi-cair, granular lan bubuk) Kanthi efektif ngganti kaleng utawa jar kaca, kantong fleksibel (stand-up, quad utawa prasaja 3 segel sisih) wis revolutionized retailing akeh produk.Penambahan spout menyang salah sawijining format paket iki ngrampungake masalah dispensability utawa reloseability.

Biaya produksi kantong karo spout temenan luwih murah tinimbang komplong, botol plastik utawa botol kaca, lan biaya transportasi lan panyimpenan wis suda.Kinerja insulasi produk luwih apik tinimbang botol, lan produk sing dikemas bisa kanthi cepet kelangan lan njaga suhu sing kurang.
Kajaba iku, sawetara atribut tambahan ing unsur desain, kayata gagang, kontur kurva, notches luh lan bolongan gantung, lsp.
Kantong spouted kemasan Qingdao Advanmatch duwe macem-macem bahan, ukuran, bentuk spout, 10 warna sing dicithak khusus & grosir persediaan.Kita bisa ngatur produksi gedhe utawa cilik, sing disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan kanthi rega sing kompetitif.Kabeh jinis bahan yaiku safety kesehatan lan perlindungan lingkungan.

2fe481d1
11bb984a

Desain Kantong Spout Custom
Kantong Spout Kemasan Qingdao Advanmatch kasedhiya ing macem-macem wujud lan ukuran supaya sampeyan bisa nggawe portabel kaya sing dikarepake.Kita uga nawakake macem-macem spouts lan fitments sing bisa nggawe tas spout gampang resealable.

Pengawetan Produk sing efisien
Kantong stand-up berkualitas tinggi kanthi spout bisa njaga panganan lan barang non-pangan luwih aman lan luwih seger.Tas spout Packaging Qingdao Advanmatch digawe saka bahan mentah sing disetujoni FDA lan bisa didaur ulang sing apik kanggo produk lan lingkungan sampeyan.

Graphics Atraktif
Qingdao Advanmatch Packaging fitur teknologi printing dhuwur-definisi sing mbantu kita nggawe desain kemasan kantong spout kanggo urip.Grafis sing ditingkatake ing kemasan kantong spouted bisa mbantu ngluwihi target merek sampeyan.

Kontrol Kualitas Komprehensif
Kemasan Advanmatch Qingdao nawakake garansi setaun kanggo kabeh kantong spout.Penawaran kita kanggo ijol-ijolan kantong gratis minangka cara kanggo mesthekake yen produk kita cocog karo standar kualitas sampeyan.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

b1370047
933e0a
edd74a92

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa iku kantong spout?

Kantong Spout Kemasan Cairan.Qingdao Advanmatch ngasilake tas ngadeg kanthi spout.... Tas karo tunyuk ing kemasan akeh industri kayata: kemasan jus lan omben-omben energi, kemasan sabun cair, kemasan minyak, kemasan farmasi.

Kantong spout digawe saka apa?

Ing panggonan produksi, kantong spout digawe karo poliethelin lan bisa ditambahake karo PET metalized, aluminium foil, Nylon ing lapisan utama.

Apa ukuran lan volume kantong spout sampeyan?

Volume paling populer kita yaiku 8 fl.oz-250ML(6"x 8"x 3"), 16fl. oz-500ML(6.5"x 8.5"x 3.5") lan 32fl.oz-1000ML(7"x 10"x 3.5") opsi, kabeh volume liyane wis disesuaikan.

Apa sampeyan nyedhiyakake percetakan khusus lan desain khusus?

Ya, karya seni lan wangun kantong spout uga bisa disesuaikan.Kita wis liwat taun digawe penak ing industri packaging.Dibandhingake karo botol plastik normal, lodhong kaca, komplong aluminium, kantong spout biaya ing produksi, papan, transportasi, panyimpenan, lan uga bisa didaur ulang.

Apa kantong spout ramah lingkungan?

Ora ana sing bisa luwih saka bebener.Kantong stand up minangka kauntungan lingkungan sing gedhe lan salah sawijining bentuk kemasan sing paling lestari ing pasar.Kanggo wiwitan, padha bisa didaur ulang.

Apa wektu turnaround sampeyan ing kantong spout?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: