Gulung film plastik sachet biodegradable warna sing dicithak kanthi inti

Katrangan singkat:

Minangka pimpinan pemasok film gulung film laminated ing China, kita bangga nyedhiyakake macem-macem pilihan khusus kanggo film saham gulungan laminated kanthi kualitas dhuwur adhedhasar kabutuhan sampeyan, kalebu percetakan, bobot, lebar, lan diameter gulungan film sing disesuaikan. , uga struktur film sing dikarepake.Spesialis kemasan bakal nggarap sampeyan ing saben tahapan, ngumpulake informasi lan nemtokake materi, spek, lan desain sing pas, banjur menehi film kanggo sampeyan nggawe kemasan ritel fleksibel kanggo pasta, permen, bumbu, cemilan, lan kabeh sing ana ing antarane.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Gawe solusi kemasan fleksibel dhewe nganggo film saham gulung.Film Roll plastik minangka bahan sing padha sing nggawe kantong ngadeg foil, tas gusseted sisih, lan kantong sing rata.Film saham Roll Plastik bisa digunakake kanthi mesin ngisi lan kemasan otomatis kanggo umume produk panganan, bubuk kimia lan produk bagean konstruksi.Contone, warung, teh, pasta, Kripik kentang, perkakas, soda powders, kabel, meneng kuku etc.Film gulung plastik kita kasedhiya ing kabeh jinis printing warna & film sing dirancang utawa dicetak khusus kasedhiya yen dikarepake.Kanggo tundhuk karo kelestarian, kita uga nawakake kustomisasi bahan kemasan sing ramah lingkungan.

H703e5f3ada5b4f9891e6aad1473eb3d4t
H9ced122c20084a0da0085f4d52102097u

Pilihan Kemasan Sederhana
Film kemasan Qingdao Advanmatch minangka pilihan penerbitan sing prasaja nanging serbaguna.Jinis kemasan iki bisa dimanipulasi dadi macem-macem wujud lan ukuran kanthi usaha minimal.

Bahan Bersertifikat FDA lan SGS
Kabeh bahan mentah sing digunakake dening kemasan Qingdao Advanmatch yaiku FDA lan SGS sing disertifikasi.Iki mesthekake yen kabeh produk kita ramah lingkungan.

Irit biaya
Kanthi nggunakake film gulungan plastik kemasan Qingdao Advanmatch, industri bisa nyederhanakake sistem kemasan dadi telung langkah yaiku nyetak, ngirim, lan kemasan.Uga mbantu nyuda biaya produksi nganti 25%.

Kesempatan Marketing Versatile
Kemasan Qingdao Advanmatch nawakake pilihan pencetakan sing apik kanggo film kemasan.Kanthi layanan iki, industri saiki bisa nambah grafis sing nyenengake menyang film kemasan sing fleksibel.Iki mesthi bakal mbantu ningkatake daya tarik pemasaran produk.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa sing nggawe film plastik kita beda?

Qingdao Advanmatch gulung film sing dicithak kanthi digital digawe karo film bahan pangan premium lan siap dikirim ASAP.Film bermutu tinggi lan teknologi cetak digital kualitas foto mesthekake yen gulungan film khusus sampeyan menehi tampilan lan rasa premium kanggo merek sampeyan, kanthi kinerja sing paling apik ing kelas.Cocog kanggo macem-macem produk - kabeh saka bar granola nganti cemilan sing dikemas nganti paket sampel siji porsi - gulungan film paling cocog kanggo merek sing pengin nggawe kantong bantal, paket, sachet, lan nyelehake kantong sing rata nggunakake peralatan nggawe kantong dhewe. .

Apa pilihan gulungan film plastik?

Pilihan gulungan film plastik kita kalebu ing ngisor iki:
Cocog kanggo kantong bantal, paket, lan sachet
Pilihan Seal:
Segel Fin
Lap Seal
3- lan 6-inti intine
Spesifikasi film winding
Rintangan uap sing dhuwur sing ngalangi kelembapan, oksigen, lan aroma supaya ora mlebu utawa metu saka paket kasebut
Jendhela transparan utawa mendhung
Film metalized
Tusukan lan tahan luh
Kasedhiya ing sawetara saka sudhut ukuran
Kita usaha kanggo menehi solusi kanggo saben pelanggan saka ngendi wae.Kanggo panjalukan khusus, hubungi tim kita ing kene utawa nelpon ing +86-13853283162

Apa struktur film lan pilihan materi sampeyan?

We offer pelanggan macem-macem bahan lan struktur film kalebu:
Print Substrat PET, Metalized PET, PE, lan BOPP
Rampung kasedhiya ing:
Matte Tradisional
Soft-tutul Matte
kinclong
Metalized
Film sealant dhuwur lan multi-lapisan
Film laminate khusus
Metalized PET lan foil
Film sing bisa didaur ulang
film Vegan
Freezer aman lan pilihan Microwaveable kasedhiya
Kita bisa nulungi macem-macem panjalukan co-packer kanggo ngowahi materi kanthi efisien kalebu macem-macem segel, pilihan diameter njaba maksimal, lan pilihan santai.

Apa sampeyan nawakake film sing bisa didaur ulang utawa kompos?

ya wis!Kita nawakake film PE / PE sing bisa didaur ulang sing disetujoni, uga film Daur Ulang Pasca Konsumen (PCR).

Apa wektu turnaround sampeyan ing gulungan film plastik?

Gulungan film plastik bakal diprodhuksi sajrone 10 dina kerja, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk