Kabar

  • Kwalitas tas/tas aluminium foil

    Kwalitas tas/tas aluminium foil

    Minangka salah sawijining produk kemasan, fungsi perlindungan produk saka kantong aluminium foil mesthine minangka salah sawijining fungsi dhasar sing kudu diduweni tas aluminium foil.Perhatian sing ketat kudu dibayar kanggo kualitas produksi kanggo ngindhari macem-macem masalah kualitas tas aluminium foil sing diprodhuksi ...
    Waca liyane
  • Plastik Film Roll lan Roll Film lan Rollstock Pambuka lan Aplikasi

    Plastik Film Roll lan Roll Film lan Rollstock Pambuka lan Aplikasi

    Ora ana definisi film gulung sing jelas lan ketat ing industri kemasan, nanging mung istilah konvensional ing industri kasebut.Ing istilah sing gampang, film kemasan sing digulung mung siji proses kurang saka produksi tas rampung kanggo perusahaan produksi kemasan.Bahan nya kang...
    Waca liyane
  • Kaluwihan lan aplikasi kothak tas aluminium foil kantong

    Kaluwihan lan aplikasi kothak tas aluminium foil kantong

    Saiki, akeh panganan ing urip kita sing dikemas ing tas aluminium foil, mula bisa dideleng yen posisi tas aluminium foil ing pasar wis cukup diwasa.Kita kabeh ngerti, tas aluminium foil dipanggonke minangka tas kemasan panganan dhuwur, sing cukup dhuwur ing tampilan lan ...
    Waca liyane
  • Kwalitas tas/tas aluminium foil

    Kwalitas tas/tas aluminium foil

    Minangka salah sawijining produk kemasan, fungsi perlindungan produk saka kantong aluminium foil mesthine minangka salah sawijining fungsi dhasar sing kudu diduweni tas aluminium foil.Perhatian sing ketat kudu dibayar kanggo kualitas produksi kanggo ngindhari macem-macem masalah kualitas tas aluminium foil sing diprodhuksi ...
    Waca liyane
  • Napa tas aluminium foil bisa digunakake minangka kantong retort suhu dhuwur / tas retort / tas masak?

    Napa tas aluminium foil bisa digunakake minangka kantong retort suhu dhuwur / tas retort / tas masak?

    Kanthi syarat industri panganan sing saya tambah, ana akeh produk panganan masak suhu dhuwur ing pasar, lan aluminium foil minangka salah sawijining bahan sing ditresnani dening mayoritas pangguna, yaiku, aluminium foil suhu dhuwur retort kantong / retort tas. /tas masak.Aluminium foil wis ketemu ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara mriksa kualitas kantong tas aluminium foil?

    Kepiye cara mriksa kualitas kantong tas aluminium foil?

    Minangka jinis produk kemasan, fungsi perlindungan produk saka tas aluminium foil temtu salah sawijining fungsi dhasar sing kudu diduweni tas aluminium foil.Manungsa waé kudu dibayar kanggo kualitas produksi kanggo ngindhari kabeh jinis masalah kualitas ing tas aluminium foil sing diprodhuksi...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo bahan umum tas kemasan vakum

    Pambuka kanggo bahan umum tas kemasan vakum

    1, Kantong vakum poliester: Poliester minangka istilah umum kanggo polimer sing diduweni dening polikondensasi poliol lan asam polibasa.Utamane nuduhake polyethylene terephthalate (PET), polyester (PET) tas vakum.Iki minangka tas vakum sing ora ana warna, transparan lan nggilap.Iki minangka bahan tas vakum digawe ...
    Waca liyane
  • Panjelasan rinci babagan kawruh kemasan vakum

    Panjelasan rinci babagan kawruh kemasan vakum

    1. Fungsi utama kanggo mbusak oksigen.Nyatane, prinsip seger kemasan vakum ora rumit.Salah sawijining pranala sing paling penting yaiku mbusak oksigen ing produk sing dikemas.Mung njupuk oksigen ing tas kemasan lan panganan, banjur segel kemasan kanggo nyegah hawa ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan fungsi tas kemasan vakum

    Karakteristik lan fungsi tas kemasan vakum

    Tas kemasan vakum pisanan muncul ing taun 1940-an, lan tas kemasan vakum akeh digunakake kanggo ngemas daging.Ing taun 1957, perusahaan leluhur Qingdao Advanmatch Packaging Co., Ltd. resmi nggunakake tas kemasan vakum lan menehi mesin kemasan vakum.Panganan sing dikemas vakum nduweni fungsi ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan bisa milih panganan sing dikemas vakum kanthi bener?

    Apa sampeyan bisa milih panganan sing dikemas vakum kanthi bener?

    Bubar, sawetara konsumen takon babagan carane tuku panganan sing dikemas vakum.Dimangerteni manawa saiki ana telung cara supaya panganan tetep seger: ngisi nitrogen, vakum lan nambah pengawet.Pengawetan vakum relatif trep, alami lan sehat.Kemasan vakum tegese ...
    Waca liyane
  • Karakteristik lan fungsi kemasan panganan garing

    Karakteristik lan fungsi kemasan panganan garing

    Kanggo kemasan panganan garing, ana ciri lan fungsi kemasan ing ngisor iki: Panganan iki biasane dikemas ing kantong film plastik lapisan siji utawa kaping pindho ing njero lan uga dikemas kanthi nggunakake kothak karton / karton sing dicithak warna-warni utawa kothak karton sing dicithak warna-warni ing njaba. .
    Waca liyane
  • Karakteristik lan fungsi kemasan panganan beku

    Karakteristik lan fungsi kemasan panganan beku

    Kemasan panyimpenan kadhemen lan cryopreservation pangan bisa nyuda ambegan saka macem-macem sel pangan seger lan nyegah liwat wutah lan pangembangan sel pangan seger saka ripening lan liwat ripening, asil ing bosok lan rusak pangan, sayuran seger lan woh-wohan seger;Ing t...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3