Pesta Natal seneng permen lan kemasan coklat kemasan roti

Katrangan singkat:

Opsi kemasan Candy lan Coklat: Kantong stand-up & kantong ngisor sing rata bakal nuduhake produk sampeyan kanthi profesional, mbantu sampeyan bersaing karo perusahaan sing luwih gedhe.Kantong stand-up & kantong ngisor sing rata apik kanggo permen sing alus lan atos amarga bakal nglindhungi saka hawa, bledug, kelembapan, lan cahya.Nduweni proteksi paling apik kanggo kabeh pilihan kemasan permen liyane uga bakal nambah umur simpan kanggo njaga rasa sing dituju.Telung tas segel sisih (kantong datar) uga apik kanggo kemasan permen sing luwih cilik.Telung tas segel sisih (kantong datar) menehi prodhuk sampeyan proteksi sing dibutuhake kanggo nambah umur beting.Qingdao Advanmatch nggawa telung tas segel sisih (kantong datar) sing dilapisi Polietilen Kapadhetan Rendah (LLDPE).Iki minangka penghalang njero plastik sing aman kanggo panganan sing nyegah kelembapan, hawa, lan rereged sing bisa mengaruhi rasa lan presentasi produk permen sampeyan.Film VMPET uga digunakake ing kabeh Qingdao Advanmatch telung tas segel sisih (kantong Flat), iku stands kanggo vakum metalized film polyester.VMPET minangka penghalang dhuwur sing uga nglindhungi kelembapan, bledug, hawa, lan cahya.Nduweni tas sing digawe saka bahan-bahan berkualitas apik banget kanggo mbantu sampeyan njaga rasa lan tampilan produk sampeyan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas Kemasan Candy lan Coklat
Nalika nggawe permen manis kanggo pelanggan, sampeyan pengin saben cokotan dadi enak kaya sing pertama.Pramila tas kemasan lan kantong permen sing dipercaya penting banget.Paparan hawa, kelembapan, panas, lan cahya kanthi cepet bisa ngrusak permen lan coklat lan nyebabake rusak.Kanthi Qingdao Advanmatch, sampeyan ora perlu kuwatir babagan kualitas konfeksi kreatif.Bahan kemasan bahan panganan sing fleksibel cocog kanggo permen alus, permen keras, lan coklat, lan dirancang kanthi proteksi sing luar biasa supaya suguhan sampeyan luwih seger.

Apa sampeyan luwih seneng kemasan kertas utawa plastik kanggo coklat lan permen, kita duwe sawetara pilihan sing kasedhiya.Kita uga nawakake akeh kesempatan kanggo ngatur kemasan sampeyan kanthi notch sobek, penutupan zip, lan fitur fungsional liyane.Ayo kita nulungi sampeyan nggawe tas kemasan permen khusus sing nuduhake panganan sing nyenengake.

GUO_6516
GUO_6518

Ngadeg-up Kantong

Premium pilihan kemasan permen.Kantong stand-up iki bakal nuduhake produk sampeyan kanthi cara profesional, mbantu sampeyan saingan karo perusahaan sing luwih gedhe.Kantong stand-up apik kanggo permen alus lan hard amarga bakal nglindhungi saka hawa, bledug, kelembapan, lan cahya.Nduweni proteksi paling apik kanggo kabeh pilihan kemasan permen liyane uga bakal nambah umur simpan kanggo njaga rasa sing dituju.

Yen sampeyan ngemas produk permen karo kantong stand-up, siyap duwe macem-macem pilihan kustomisasi sing kasedhiya.Opsi cetak kalebu saka digital lengkap warna sing nutupi kabeh paket nganti foil panas, kanggo nambah label sing prasaja.Tas stand-up menehi akeh pilihan kanggo milih saka sing bakal pas karo budget apa wae.Qingdao Advanmatch nawakake kantong stand-up ing macem-macem ukuran lan gaya sing ora bisa ditawakake pesaing liyane.Ora mung sampeyan bisa nyithak karya seni warna lengkap ing tas kasebut, nanging sampeyan bisa nambah jendhela tembus kanggo nampilake produk permen sampeyan.Pilihan kustomisasi liyane yaiku nambahake bolongan gantung supaya produk sampeyan ing tampilan tembok lan area strategis liyane.

Kantong Flat

Kantong datar apik kanggo kemasan permen jumlah cilik.Kantong datar menehi prodhuk sampeyan proteksi sing dibutuhake kanggo nambah umur beting.Qingdao Advanmatch nggawa kantong warata sing dilapisi Polietilen Kapadhetan Rendah (LLDPE) linier.Iki minangka penghalang njero plastik bahan pangan sing nyegah kelembapan, hawa, lan rereged sing bisa mengaruhi rasa lan presentasi produk permen.Film VMPET uga digunakake ing kabeh kantong warata & VMPET minangka penghalang dhuwur sing uga nglindhungi kelembapan, oksigen, lan cahya.Nduweni tas sing digawe saka bahan-bahan berkualitas apik banget kanggo mbantu sampeyan njaga rasa lan tampilan produk sampeyan.

Candy minangka salah sawijining panganan sing paling manis lan ora bisa dilalekake sing disenengi wong diwasa lan bocah.Bisa nggawa kabungahan cepet lan rasa nostalgia kanggo memori sing disenengi.Werna, wujud, lan rasa kabeh dadi pokok kanggo akeh wong nanging sing paling penting sing dielingi wong yaiku kemasan.Packaging kanggo produk instills memori kang minangka pemicu pisanan ing baris saka kenangan apik.Deleng kemasan permen sing apik banget minangka perkara pertama sing bakal dielingi para pelanggan.Mulane penting kanggo ngemas produk permen kanthi bener ing kemasan sing apik lan ora bisa dilalekake.

GUO_6519

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa jinis permen sing sampeyan nawakake kemasan?

Kita nggawe kantong sing ngadeg, kantong sing rata, lan stok gulungan film kanggo macem-macem produk confectionary kalebu permen, permen karet, coklat, permen keras, lan liya-liyane.

Apa bahan sing paling apik kanggo kemasan confectionery?

Kemasan confectionary kudu digawe saka bahan sing ora mung nyegah kelembapan lan oksigen saka mlebu lan metu, nanging uga nglindhungi produk ing njero saka pecah.Ing Qingdao Advanmatch, kita nggunakake film penghalang dhuwur sing ambu ora enak lan tahan kelembapan, uga tahan tusukan lan luh.

Apa sing nggawe kemasan confection kita unik?

Ing Qingdao Advanmatch, kita ngembangake kabeh produk kemasan fleksibel kanthi nimbang kabutuhan pelanggan.Kemasan confectionary kita dikembangake kanggo nglindhungi produk sampeyan nalika mbantu merek sampeyan ngadeg ing rak.Kanthi pesenan minimal sing sithik, wektu ganti cepet, lan kemampuan kanggo mbukak pirang-pirang SKU sekaligus, Qingdao Advanmatch minangka mitra sing cocog kanggo merek confection saka kabeh ukuran.

Apa sampeyan nawakake kemasan sing lestari utawa bisa didaur ulang kanggo produk konpeksi?

Kita nindakake!Kita nawakake macem-macem pilihan kemasan sing lestari, kayata substrat tunggal PE / PE kanggo tujuan sing bisa didaur ulang.

Pira wektu sampeyan babagan kemasan gula-gula?

Wektu turnaround kita yaiku 10 dina kerja kanggo stok gulungan film, lan 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: