Makanan daging beras plastik aluminium foil vakum tas kemasan

Katrangan singkat:

Penyegelan vakum minangka proses ngekstrak hawa ing njero tas, kantong, utawa paket sadurunge nutup.Kemasan sing disegel vakum nglindhungi saka oksidasi, rusak, lan karat, sing bisa nambah umur beting produk kanthi dramatis.Cara iki utamane digunakake ing industri panganan lan industri medis.Ing kemasan Qingdao Advanmatch, tas kemasan vakum mesthekake produk sampeyan tetep seger nganti tekan wektune pelanggan bisa ngonsumsi.Yen sampeyan terus-terusan ngirim produk sing berkualitas menyang konsumen, sampeyan entuk reputasi sing ngasilake pesenan ulang biasa.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Penyegelan vakum minangka proses ngekstrak hawa ing njero tas, kantong, utawa paket sadurunge nutup.Cara iki kalebu (kanthi manual utawa otomatis) nempatake barang ing paket film plastik, mbusak hawa saka njero lan nutup paket kasebut.
Tujuan saka packing vakum biasane kanggo mbusak oksigen saka tas kanggo ngluwihi gesang beting pangan lan, karo wangun paket fleksibel, kanggo ngurangi volume saka isi lan paket.
Kemasan vakum nyuda oksigen ing atmosfer, mbatesi pertumbuhan bakteri utawa jamur aerobik, lan nyegah penguapan komponen molah malih.Uga umum digunakake kanggo nyimpen panganan garing ing wektu sing suwe, kayata sereal, kacang, daging sing diawetake, keju, iwak asap, kopi, lan kripik kentang (keripik).Ing wektu sing luwih cendhak, pengepakan vakum uga bisa digunakake kanggo nyimpen panganan utawa tempel kayata pasta kacang abang masak, keju, sayuran, daging, salmon asap lan semi-cair amarga nyegah pertumbuhan bakteri.
Kemasan vakum nyuda akeh barang non-pangan.Contone, sandhangan lan sprei bisa disimpen ing tas sing dievakuasi nganggo penyedot debu domestik utawa sealer vakum khusus.Teknik iki kadhangkala digunakake kanggo kompak sampah kluwarga, contone, ing ngendi biaya digawe kanggo saben tas lengkap diklumpukake.

H331962d82e914946b13b24c7b82bfdd2s
Haf3816636e1f4f22b16857739cb070d6R

Kanggo barang panganan sing alus sing bisa diremuk dening proses pengepakan vakum (kayata kripik kentang), alternatif yaiku ngganti gas interior nganggo nitrogen.Iki nduweni efek sing padha kanggo nyegah rusak amarga ngilangi oksigen.

Kemasan sing disegel vakum nglindhungi saka oksidasi, rusak, lan karat, sing bisa nambah umur produk kanthi dramatis.Cara iki utamane digunakake ing industri panganan lan industri medis.Qingdao Advanmatch nyedhiyakake layanan percetakan khusus sing apik banget ing tas kemasan vakum kanthi ukuran sing beda-beda & mesthekake produk sampeyan tetep seger nganti wektune pelanggan nggunakake.Kita terus-terusan ngirim tas vakum kualitas kanthi ukuran khusus, struktur materi lan nyetak kriya kanggo para pelanggan, mesthi bakal.

Produk Shelf-life
Kantong panganan cepet kita kedap udara lan digawe saka bahan penghalang dhuwur.Fitur kasebut mbantu njaga rasa lan kesegaran produk panganan luwih suwe tinimbang jinis kemasan liyane.

Keamanan Pangan
Kita nggunakake bahan kualitas sing dianjurake kanggo panyimpenan pangan dening FDA.Padha steril, bebas BPA, lan ora larut bahan kimia menyang produk pangan utawa ngganti rasa.

Tentrem
Kantong panganan Qingdao Advanmatch Packaging entheng lan kompak.Bisa disimpen kanthi gampang ing mesin pembeku utawa digawa menyang acara ruangan kaya lelungan kemah.Iki nawakake utilitas sing trep kanggo para konsumen.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Hac6be7bfa46e402da5bba6f14d432549b

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa iku kantong vakum?

Kantong vakum yaiku tas film sing dilaminasi sing bisa disedot.Pengepakan vakum minangka cara kemasan sing mbusak hawa saka paket liwat mesin penyegel vakum.Umumé, film laminated digunakake supaya pas karo isi.

Apa keuntungan saka kemasan vakum?

Penyegelan vakum nggawe kemasan sing efisien lan teratur.Panganan sing disegel vakum njupuk kamar kurang ing kulkas utawa mesin pembeku lan ngidini sampeyan ndeleng panganan sing disimpen kanthi gampang.Penyegelan vakum nyedhiyakake lingkungan sing kedap udara, nyegah kristal sing nyebabake kobongan beku ing panganan sampeyan.

Apa struktur materi saka tas kemasan vakum?

Kantong vakum kita direkayasa nggunakake film kanthi nggunakake kombinasi Nylon (PA) lan Polythene (PE).Iki menehi kelembapan lan alangi oksigen sing dhuwur lan becik kanggo nambah umur produk.

Apa aplikasi tas kemasan vakum?

balung ing daging / iga, balung ing pitik, kerang, kerang, pistachio, Daging Seger, Iwak, Unggas,

Sosis lan Daging Cured, Daging Masak, Keju, Roti, Saus lan Sup, Godhok ing Tas lan Pasteurisasi, Siap Jajanan lan Non-pangan etc.

Apa wektu ganti sampeyan ing kantong kemasan vakum?

Sawise karya seni sampeyan disetujoni, kantong kemasan vakum sampeyan bakal diprodhuksi sajrone 15 dina kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: