Kantong gusseted sisih kemasan biji kopi panggang kanthi katup degassing

Katrangan singkat:

Kantong gusseted Side minangka solusi kemasan klasik kanggo kopi lan teh, lan saiki bisa digunakake kanggo sawetara aplikasi kalebu kacang-kacangan, kacang-kacangan, biji-bijian, campuran bubuk, bihun, teh godhong longgar, lan kemasan liyane.Gussets sing sempit nggawe tas iki sampurna kanggo akses sing gampang.Dheweke duwe dhasar sing rata kanggo ngadeg dhewe.Iki digawe saka laminates kinerja dhuwur lan bahan penghalang kanggo pangayoman produk dhuwur yen dibutuhake.Salajengipun, bisa dicithak kanthi nggunakake nganti 10 warna kanthi kustomisasi logo, desain lan informasi kanthi tampilan visual sing menarik.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas kopi gusseted sisih kita duwe macem-macem bahan (PET, PP, Kraft, film metalized, Aluminium Foil, LLDPE dll.), Sing cocog kanggo macem-macem kemasan produk, kayata kopi, teh, kacang, kacang buncis, biji-bijian, campuran bubuk, bihun, teh godhong longgar, lan kemasan liyane.

Side Gusseted Bag minangka pilihan kemasan sing cocog kanggo biji kopi sing digiling utawa wutuh.Katup degassing siji-arah penting kanggo paket kopi amarga karbon dioksida sing dibebasake saka biji kopi sing anyar dipanggang.Katup iki njaga kopi sampeyan seger lan nyegah tas saka bledosan, uga ngidini pelanggan mambu biji kopi sing enak.

Kemasan kopi kantong samping
tas gusset sisih

Kantong kopi gusseted sisih kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna, kalebu gloss lan matte.Ukuran sing kasedhiya saka 2 ons nganti 8 kilogram lan kasedhiya ing warna lan karya seni sing dicithak khusus.

Dheweke uga teka ing konstruksi blok-bottom utawa kotak-segel sing menehi daya tahan ekstra lan bisa ngemas produk sing luwih abot.Tas gusseted Aluminium foil minangka pilihan sing cocog kanggo wong sing pengin nggawe pernyataan merek sing wani babagan produke.Sampeyan bisa milih jinis tas gusset karo macem-macem formulir nutup: sisih-sealing utawa mburi sealing lan ing kanggo nambah resistance luh tas lan impact resistance, lan njamin safety transportasi lan panyimpenan.

Kita uga bisa nyedhiyakake template desain kemasan tas gusset dhasar kanggo mbantu nggawe percetakan khusus, utawa sampeyan bisa milih kantong persediaan kanggo perdagangan cepet.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Ukuran

Bobot

werna-werna

Bahan

kekandelan

2" x 1.25" x 7.5"

50 x 32 x 190 mm

2 oz (56.7g) adat PET / AL / LLDPE 3 ,2km
3.25" x 2.0625" x 10.25"

83 x 52 x 260 mm

6 oz (170 g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,0km
3.25" x 2.5" x 10.25"

83 x 60 x 260 mm

8 oz (226g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,0km
3.25" x 2.5" x 13"

83 x 64 x 330 mm

16oz (453g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,7km
3.25" x 2.5" x 14.5"

83 x 64 x 370 mm

16oz (dhuwur) (453g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,7km
5.3125" x 3.75" x 12.625"

135 x 95 x 320 mm

2LB (907g) adat PET / AL / LLDPE 5, 1km
6.7" x 4.33" x 19.5"

170 x 110 x 495 mm

4LB (1814g) adat PET / AL / LLDPE 5, 1km
7" x 4.5" x 19.25"

178 x 114 x 490 mm

5LB (2267g) adat PET / AL / LLDPE 6 ,0km
5,875" x 4,625" x 22"

150 x 117 x 560 mm

5LB (dhuwur) (2267g) adat PET / AL / LLDPE 6 ,0km
8.26" x 4.5" x 20"

210 x 114 x 510 mm

8LB (3628g) adat PET / AL / LLDPE 6 ,0km

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Kemasan kopi sampeyan digawe saka apa?

Kemasan kopi kita digawe saka macem-macem film sing digunakake ing kemasan fleksibel standar, kabeh fungsional lan bisa njaga kesegaran.Kabeh kemasan kopi kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan lan njaga integritas lan kesegaran kabeh biji kopi utawa bubuk kopi.Pilih saka macem-macem finish lan fitur kanggo nggawe paket kopi sing serves minangka puncak sneak saka produk kopi kualitas dhuwur nang.

Apa sing nggawe kemasan kopi panggang lan biji kopi beda?

Kesan pisanan penting.Pencetakan digital ngidini merek kopi lan teh bisa nyithak pirang-pirang SKU sajrone siji, kanthi grafis kualitas foto lan film kelas premium.Digabungake karo pesenan minimal sing sithik lan wektu mundur cepet, peluncuran produk sampeyan duwe kesempatan sukses sing luwih apik, kanthi risiko investasi sing luwih murah.

Apa jinis kemasan sing paling apik kanggo kopi?

Ing Qingdao Advanmatch, kita nawakake tas gusset sisih lan kantong ngadeg kanggo kacang buncis lan kopi giling, uga stok gulungan film kanggo bungkus pecahan, bungkus saringan lan bungkus kelet.Iki kasedhiya ing ukuran standar, utawa kita bisa nggawe kemasan kopi khusus sing cocog karo spesifikasi sampeyan.Kita uga nawakake kantong sustainable lan stock roll film kanthi film sing bisa didaur ulang, bisa didaur ulang lan kompos.

Kepiye kemasan sampeyan tetep seger?

Oksigen minangka mungsuh kopi sing anyar dipanggang.Amarga kopi ngetokake karbon dioksida sawise dipanggang, nambahake katup degassing menyang paket kopi sampeyan ngidini karbon dioksida metu saka kantong tanpa ngeculke oksigen maneh. Katup degassing kita, dipasangake karo film penghalang dhuwur, mbantu njaga oksigen. lan Kelembapan metu, nalika sealing ing gondho.

Apa sampeyan nawakake pilihan sing lestari utawa bisa didaur ulang kanggo kemasan kopi lan biji kopi?

Kita nindakake!Ing Qingdao Advanmatch, kita nawakake macem-macem pilihan kemasan sustainable, sing bisa sampeyan sinau luwih lengkap babagan kene.

Pira wektu sampeyan babagan kemasan kopi?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong rampung & stok gulungan film, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: