kustom dicithak ulang beras meal pasta microwavable kantong uap tas

Katrangan singkat:

Kantong Microwavable Self-Venting

Ora ana cara sing luwih gampang kanggo nawarake kebecikan panganan gelombang mikro sing dikukus tinimbang karo paket microwavable anyar.Tas inovatif iki nyedhiyakake cara sing cepet lan gampang kanggo memanasake panganan beku ing gelombang mikro kanthi uap kanggo nambah kesegaran produk.Kemasan Qingdao Advanmatch nawakake paket microwavable self-venting ing kantong stand-up sing trep & kantong telung sisih.Struktur film disesuaikan kanggo produk sampeyan, lan bisa dicithak nganggo grafis sing cerah lan sregep kanggo kesempatan merek sing unik.


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kantong microwavable saiki ing pasar: Kantong iki kudu dibukak sajrone pemanasan gelombang mikro, supaya ora njeblug ing gelombang mikro.Kerugian yaiku yen mbukak paket ing gelombang mikro bakal nyebabake kelembapan ing jero panganan, saengga bisa mengaruhi rasa panganan.Kajaba iku, ana kamungkinan yen jus saka panganan bakal spatter ing gelombang mikro.

Kanthong microwavable khusus kita: Apa sing nggawe tas metu saka kantong microwavable sing khas yaiku bolongan ventilasi sing didhelikake ing sisih loro.Bolongan ventilasi ora mengaruhi sesak udhara paket amarga mung bisa digunakake sajrone pemanasan gelombang mikro.Kanthi bolongan ventilasi sing didhelikake, tas kasebut trep lan aman kanggo panggunaan gelombang mikro.Pelanggan bisa nyelehake produk sing disegel langsung ing gelombang mikro tanpa kuwatir babagan bledosan.

H138981538ebe4f998ff2372df2046d5c3
H6000ade7f29847a181636285ef87af7e1

PILIHAN CUSTOM
Tas bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan:
- Material: kabeh film plastik kajaba aluminium utawa bahan metalized
- Ukuran: saben kabutuhan kemasan pelanggan
- Printing: saben desain pelanggan

Kantong microwavable swadaya kemasan Qingdao Advanmatch cocog kanggo panganan, saos, gravies lan barang beku liyane.Kanthi kantong microwavable, panganan kukus luwih nutritious, lan luwih enak!Hubungi kita.Kita bakal ngenalake kemampuan kita kanthi rinci lan nuduhake macem-macem conto kanggo referensi sampeyan.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa iku kantong microwavable?

Kantong microwave dirancang khusus kanggo gelombang mikro, cemilan panas, turahan, burger, asu panas, pitik, iwak lan liya-liyane.Sampurna kanggo defrosting uga.Nyegah panganan supaya ora garing.Cepet & gampang digunakake, bisa digunakake.

Apa kantong microwavable saiki ing pasar?

Kantong kasebut kudu dibukak sajrone pemanasan gelombang mikro, supaya ora njeblug ing gelombang mikro.Kerugian yaiku yen mbukak paket ing gelombang mikro bakal nyebabake kelembapan ing jero panganan, saengga bisa mengaruhi rasa panganan.Kajaba iku, ana kamungkinan yen jus saka panganan bakal spatter ing gelombang mikro.

Apa fitur khusus saka kantong microwavable sampeyan?

Sing nggawe tas kasebut metu saka kantong microwavable sing khas yaiku bolongan ventilasi sing didhelikake ing sisih loro.Bolongan ventilasi ora mengaruhi sesak udhara paket amarga mung bisa digunakake sajrone pemanasan gelombang mikro.Kanthi bolongan ventilasi sing didhelikake, tas kasebut trep lan aman kanggo nggunakake gelombang mikro.Pelanggan bisa nyelehake produk sing disegel langsung ing gelombang mikro tanpa kuwatir babagan bledosan.

Bisa pesen kantong microwavable sing disesuaikan?

Ya, tas Microwave bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan:

- Material: kabeh film plastik kajaba aluminium utawa bahan metalized

- Ukuran: saben kabutuhan kemasan pelanggan

- Printing: saben desain pelanggan

Pira wektu ganti sampeyan ing kantong microwavable?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: