siap mangan sega daging tuna plastik laminasi aluminium retort kantong

Katrangan singkat:

Kantong retort utawa kantong retortable yaiku jinis kemasan panganan sing digawe saka laminasi plastik lan foil logam sing fleksibel.Iki ngidini kemasan steril saka macem-macem panganan lan ombenan sing ditangani kanthi proses aseptik, lan digunakake minangka alternatif kanggo metode pengalengan industri tradisional.Panganan sing dikemas kalebu saka banyu nganti masak lengkap, panganan kalori dhuwur (rata-rata 1.300 kkal) termo-stabil (diolah kanthi panas) kayata Meals, Ready-to-Eat (MREs) sing bisa dipangan kadhemen, digawe panas kanthi nyemplungake ing panas. banyu, utawa liwat nggunakake pemanas jatah flameless.Kantong retort digunakake ing jatah lapangan, panganan ruang, produk iwak, panganan kemah, mie instan, sup, panganan pet, saos, kecap tomat dll. Kantong retort kita 100% aman & awet sajrone proses sterilisasi suhu dhuwur lan kita lagi mbukak kanggo conto kanggo test Panjenengan.Struktur materi kaya ing ngisor iki:
Polyester (PET) - nyedhiyakake lapisan gloss lan kaku, bisa dicithak ing njero
Nylon (bi-oriented poliamida) - nyedhiyakake resistensi tusukan
Aluminium foil (Al) - nyedhiyakake penghalang gas sing tipis nanging efektif
Polypropylene cast food-grade (CPP) - digunakake minangka lapisan sealing
Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kemasan kantong retort nahan aroma, rasa, lan warna panganan sing asli amarga tahan hawa lan kelembapan.Desain sing gampang dibukak nyuda tumpahan konten.Kantong retort entheng lan kompak sing ndadekake banget portabel.Lumahing sing angel nyegah tusukan utawa bocor.Panganan sing dibungkus nduweni umur simpan sing awet amarga ora mbutuhake kulkas.

Ing kemasan Qingdao Advanmatch, bahan kita disetujoni FDA lan SGS.Iki nggawe loro sustainable lan ramah lingkungan.Kantong retort digawe kanthi fitur sing gampang dibukak sing nyuda tumpahan konten.Kanthi pengalaman profesional kemasan Qingdao Advanmatch, produk sampeyan saiki bisa disimpen tanpa kulkas,sing paling penting sing ora duwe ngembangaken-kantong lan masalah kualitas liyane!

Laminasi Multi-Lapisan
Kantong retort Logos Pack dilaminasi kanthi pirang-pirang lapisan film kelas.Iki ndadekake dheweke bisa nahan suhu nganti 120 nganti 135 ℃.

GUO_6681 205x300
QQ Gambar 20220125102106

Duwe Shelf-Urip
Amarga desain kemasan retort sing unik, para klien saiki bisa nyimpen produke tanpa wedi rusak awal.Kabeh paket retort kita dirancang kanggo kinerja panyegelan lan sterilisasi sing paling apik.

Kemasan sing tahan banting
We offer kantong retort sing tetep utuh sajrone pengawetan suhu rendah lan uga bisa digunakake ing gelombang mikro.Salajengipun, lagi bocor-bukti, impermeable kanggo banyu, lan ngreksa produk pangan ing segel vakum.

Bandhing Pemasaran
Kajaba saka kemasan retort sing bermutu, Logos Pack uga nawakake pilihan pencetakan definisi tinggi.Iki bakal ngidini produk sampeyan katon lan nambah daya tarik marketing.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

stand-up-retort-kantong-1-1024x683

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Kantong retort digunakake kanggo apa?

Kantong retort minangka wadhah datar sing fleksibel, bisa ditutup panas, bisa tahan suhu dhuwur (121 °C) sing dibutuhake kanggo ngolah beras lan panganan asam liyane.Wadah iki minangka sistem kemasan alternatif kanggo komplong logam lan jar kaca konvensional.

Apa keuntungan saka kemasan retort?

Kantong retort duwe sawetara kaluwihan.Bobot kurang saka kaleng logam.Fleksibel, tegese bisa ngatasi akeh penyalahgunaan nalika dibuwang saka omah utawa ing maneuver militer.Amarga warata, butuh papan sing sithik, saengga luwih gampang digawa ing tas ransel utawa kanthong.

Suwene retort kantong bisa tahan?

Panganan ing kantong retort digawe kanthi nutup tutup sing dimasak ing plastik laminasi lan kantong plastik laminasi aluminium lan proses panas ing suhu 120 °C.Umur simpan paling dawa yaiku 24 wulan.

Kepiye cara nggunakake kantong retort?

Panganan disiapake dhisik, mentah utawa dimasak, banjur disegel ing kantong retort.Kanthong kasebut banjur dipanasake nganti 240-250 °F (116-121 °C) sawetara menit kanthi tekanan dhuwur ing mesin retort utawa autoclave.Panganan ing njero dimasak kanthi cara sing padha karo masak tekanan.

Suwene pangan retort tahan?

Proses kemasan meh padha karo pengalengan, kajaba paket kasebut fleksibel.Struktur laminasi ora ngidini permeasi gas saka njaba menyang kantong.Mulane, urip beting produk Retort bakal 12 sasi nganti 24 sasi ing kahanan lingkungan tanpa kulkas.

Kantong retort digawe saka apa?

Kantong retort umume ditetepake minangka kantong fleksibel kanggo panganan asam rendah sing diproses kanthi termal ing wadhah tekanan, asring diarani "retort."Kantong kasebut digawe saka poliester berlapis, aluminium foil, lan polipropilena.

Pira wektu sampeyan babagan kemasan kopi?

Wektu turnaround kita yaiku 20 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: