Matte dicithak kopi sisih gusset resealable flat ngisor zipper kantong

Katrangan singkat:

Kanthong sing rata-rata menehi stabilitas rak maksimal kanggo produk, lan proteksi sing paling apik, kabeh dibungkus kanthi tampilan sing elegan lan khas.Sisih gusseted lan segel kotak nawakake struktur sing luwih kuat lan volume ngisi luwih akeh tinimbang kantong liyane, dadi pilihan sing apik kanggo kopi, permen, kacang, panganan pet lan suguhan, lan produk panganan bahan garing liyane.Kita bisa nyithak karya seni ing kabeh limang panel miturut syarat khusus sampeyan, sauntara nyedhiyakake kemungkinan efek lan desain sing beda.Kita bisa kurban macem-macem opsi kanggo nyukupi kabutuhan, apa sampeyan kudu ditambahake kotak sealing, zipper, tutup, sudhut dibunderaké utawa jendhela produk cetha.Yen sampeyan pesen kantong flat-bottom sing dicithak khusus langsung saka Qingdao Advanmatch, sampeyan bisa yakin yen sampeyan bakal katon.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Qingdao Advanmatch Packaging nawakake macem-macem tas ngisor warata beda sing apik kanggo pangan lan non-panganan item.Kantong pamblokiran / tas ngisor sing kompak iki nggawe panggunaan papan rak sing larang regane.Tas ngisor flat katon apik amarga bisa ngadeg ing rak banget lan katon kaya kothak sawise ngisi produk.Dheweke uga bisa kanthi gampang ngadeg lan nampilake awake dhewe.Tas ngisor warata kita kasedhiya ing macem-macem macem-macem bahan, 10 warna printing khusus lan ukuran sing disesuaikan supaya sampeyan bisa nggabungake kemasan sing cocog kanggo produk sampeyan.

Kita bisa ngasilake kantong ngisor sing rata ing kertas, plastik, kantong ngisor blok, kantong ngisor blok, kantong ngisor kothak, kantong ngisor kothak, kantong kothak, tas kopi kantong kothak, kantong kothak karo katup, kantong kothak karo zipper kanthong, tas kopi ngisor warata , tas ngisor kothak etc.

Qingdao Advanmatch packaging tas ngisor warata ngadeg stabil lan kapasitas luwih gedhe nanging luwih irit papan, karo kualitas apik banget lan katon ing rak.

Sampeyan bisa milih saka data referensi tas-jinis diwenehake dening kita kanggo milih ukuran cocok, werna, aksesoris (kayata zipper resealable, siji-cara klep degassing, notches luh lan bolongan hang etc.).

asfasfv
Sizes Wwolung werna-werna Bahan kekandelan
3.7" x 2.3" x 7.2"

94 x 58 x 183 mm

3 oz (113g) adat PET / AL / LLDPE 3 ,2km
3.5" x 2.75" x 9.375"

89 x 70 x 238 mm

8 oz (227g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,0km
5" x 3.125" x 7.875"

127 x 80 x 200 mm

12 oz (340 g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,0km
4,375" x 3,125" x 10,875"

111 x 80 x 276 mm

16oz (453g) adat PET / AL / LLDPE 4 ,7km
5.3125" x 3.75" x 12.625"

135 x 95 x 320 mm

32 oz (907 g) adat PET / AL / LLDPE 6 ,0km
Kanthong Flat Bottom

Ngirit 15% saka Bahan Kemasan
Kanthong sing rata-rata digawe saka bahan sing lestari kayata plastik biodegradable, lan ramah lingkungan banget, lan bakal nyuda pemborosan materi sing ora perlu.

Desain Stabil kanggo Flat Bottom Gusset Bags
Kantong kasebut digawe khusus kanggo duwe dhasar sing rata.Fitur iki ngidini kantong gusset ngadeg kanthi lurus, lan nyedhiyakake visibilitas sing efektif kanggo para panuku sing potensial.

Peningkatan Kapabilitas Branding
Kantong Flat Bottom nawakake sudhut, 5 permukaan sing bisa dicithak sing ngidini sampeyan promosi produk kanthi gampang.

Multiple Add-On Fitur
Kantong Flat Bottom kita duwe ritsleting kanthi aksesoris liyane sing kasedhiya sing ngidini pangguna mbukak lan nutup maneh.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

wrbbsa

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa kantong ngisor sing rata?

Kanthi prasaja, kanthong sing rata yaiku kanthong sisih lima, kanthi dhasar persegi panjang.Nduwe bahan kanggo papan lan kekuwatan sing luwih gedhe, sing dikenal minangka gussets, ing sisih kiwa lan tengen kantong, kanthi pengikat ing ndhuwur.Umume kantong ngisor sing rata digawe nganggo kertas kraft, aluminium foil, utawa LLDPE.

Apa iku kantong gusseted?

Kita wis kasebut sawetara kaluwihan tas gusset nyedhiyani, nanging apa iku, tho?Tanpa teknis banget, mula materi sing ditambahake menyang kantong fleksibel kanggo nggawe luwih akeh ruang lan nguatake strukture.Biasane, ditambahake ing sisih pinggir kantong, utawa ing ngisor kantong.

Apa keuntungan saka kantong ngisor flat?

Kanggo macem-macem keuntungan, tas ngisor warata digunakake liar kanggo panganan pet, produk organik, coklat, bubuk, rempah-rempah, muesli, biskuit, teh, confectionary, kopi, sereal, granola, krupuk, lan cemilan etc. kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan, apa sampeyan butuh segel kotak, zipper, tutup, sudhut bunder utawa jendhela produk sing cetha, para ahli ing Qingdao Advanmatch Packaging bisa mbantu sampeyan ngrancang lan ngrancang.

Apa struktur film lan pilihan materi sampeyan?

We offer pelanggan macem-macem bahan lan struktur film kalebu:
Print Substrat PET, Metallized PET, PE, lan BOPP
Rampung kasedhiya ing:
Matte Tradisional
Soft-tutul Matte
kinclong
Metallized
Film sealant dhuwur lan multi-lapisan
Film laminate khusus
Metalized PET lan foil
Film sing bisa didaur ulang
film Vegan
Freezer aman lan pilihan Microwaveable kasedhiya

Apa ukuran kantong?

Sampeyan bisa milih antarane kantong ngisor flat ukuran khusus utawa kantong ukuran standar

Apa wektu turnaround sampeyan ing kantong ngisor sing rata?

Kantong stand-up sampeyan bakal diprodhuksi sajrone 15 dina kerja, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: