Paket beras premium lan glepung gandum kemasan beras lan glepung

Katrangan singkat:

Kemasan Beras lan Tepung ana ing macem-macem wujud: tas kemasan gram cilik biasane nggunakake tas ritsleting, tas segel kotak lan tas segel mburi (tas segel sirip), dene kemasan gram beras gedhe (5kg-10kg) milih tas gusseted sisih utawa kantong warata karo gagang.Kita arep nyaranake tas vakum: kemasan beras vakum saiki dadi wangun kemasan beras sing populer.Beras sing dikemas vakum cenderung disimpen kanthi umur sing luwih dawa.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kemasan beras utawa glepung bisa banget mengaruhi preferensi konsumen.Iki minangka tas produk sing bisa ditonton sing pisanan ngajak pelanggan nyoba barang kasebut.Tas ora mung kemasan, nanging pasuryan merek sampeyan!

Kemasan Qingdao Advanmatch khusus ing kemasan tas beras profesional kanthi nimbang umur simpan produk sampeyan lan nambah citra perusahaan sampeyan.Tas laminated plastik fleksibel sing dicithak warna lengkap kanthi gagang disesuaikan miturut kabutuhan tartamtu.

Sampeyan bisa milih ukuran lan jinis kemasan tartamtu sing kasedhiya karo kita utawa nggawa tas sampeyan dhewe kanggo dikemas dhewe.Kita nawakake kustomisasi lengkap kanggo kemasan butir beras, nyelarasake layanan kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Tas kemasan beras 315x490
Tas kemasan sing bisa ditutup maneh 185x300

Varietas Dikemas dening Kita
Kita duwe kemampuan kanggo nggawe macem-macem tas kemasan beras plastik kanggo macem-macem macem-macem.Iki kanggo kemasan macem-macem jinis beras kalebu: Arborio, Basmati, Coklat, Jasmine, Konjac, glepung, Sushi, Wild, Long White Grain

Tansah kesegaran lan rasa asli kanthi kemasan Qingdao Advanmatch
Tim pengemasan Qingdao Advanmatch njamin jaminan kualitas lengkap, kontrol kualitas ing proses sing kita milih film laminated Nylon / LLDPE penghalang dhuwur sing bisa njaga kesegaran beras utawa glepung lan rasa asli.Kangge, buruh profesional kita gawé full-werna dicithak tas vakum nganggo utawa tanpa gagang, hanging bolongan mutusaké bobot saben tas ing kualitas banget.

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa bahan sing digunakake kanggo kemasan Beras lan Tepung?

Kantong bungkus beras & glepung digawe saka film laminasi nilon/LLDPE.

Apa jinis tas sing sampeyan tawarake?

Kita nawakake kemasan fleksibel sing disesuaikan kanggo macem-macem kantong ngadeg, kantong ngisor sing rata, kantong sing rata kanthi gagang utawa bolongan gantung.

Apa sing nggawe kemasan beras & tepung sing unik?

Ing kemasan Qingdao Advanmatch, kita ngembangake kabeh produk kemasan fleksibel kanthi nimbang kabutuhan pelanggan, tegese ora ana ukuran sing cocog kanggo kabeh!Kanthi pesenan minimal sing sithik, wektu ganti cepet, grafis kualitas foto, lan kemampuan kanggo mbukak pirang-pirang SKU sekaligus, ePac minangka mitra sing cocog kanggo merek alami + organik saka kabeh ukuran.

Apa sampeyan nawakake kemasan sing lestari utawa bisa didaur ulang kanggo produk beras lan glepung?

Ya, kita nawakake macem-macem pilihan kemasan sustainable kanggo produk panganan organik.Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan kanthong sing ramah lingkungan.

Apa wektu ganti sampeyan babagan kemasan panganan organik?

Wektu pengemasan panganan organik yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: