Kemasan fleksibel kustom

Telusuri dening: Kabeh
  • Kemasan pasta / kemasan Mac & Keju

    Kemasan pasta / kemasan Mac & Keju

    Daya tahan & visibilitas nyawiji karo bahan kemasan pasta cetak khusus premium saka Qingdao Advanmatch packaging Co., Ltd. .Kita nyedhiyakake solusi sing efektif kanggo kemasan pasta sing digawe saka film plastik bahan pangan lan bahan kertas, gulungan film pasta, kantong, tas lan kothak mung sing sampeyan butuhake kanggo menehi tampilan lan rasa sing dikarepake.Nggawe kreatif lan atur desain lan cetak ing solusi kemasan pasta kanggo pujian merek lan inisiatif pemasaran.Ringan, kuat, lan nyenengake kanthi estetis, solusi kemasan pasta kita gampang digunakake lan dirancang kanthi cepet.

  • Kemasan Keju

    Kemasan Keju

    Kantong kemasan keju khusus kanggo keju lan susu mbutuhake struktur sing diformulasikan khusus kanthi alangan kanggo ngunci kesegaran lan nyuda transfer oksigen lan aroma.Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem gaya kantong, kalebu segel 3-sisi, paket bungkus aliran segel sirip, ngadeg, lan nyelehake kantong sing rata, kanthi fitur ing ngisor iki:
    Jendhela transparan utawa mendhung, Matte, alus-tutul, utawa gloss finish, Resealable zippers karo luh kedudukan lan gantung bolongan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan kayu bakar

    Kemasan kayu bakar

    Fitur kemasan kayu bakar ing Resealability sing pilihan zipper Press-to-close nyegah tumpahan produk kayu bakar ing njero.Iki rangking dhuwur ing dhaptar kabutuhan konsumen nalika nerangake kemasan pasokan panganan.Rintangan sing dhuwur: Film kita digawe saka bahan premium sing nduweni kemampuan kanggo njaga rasa kayu bakar sing asli sing ditresnani para foodie lan njaga kesegaran produk ing wektu sing padha.Kekiatan lan tahan tusukan:
    Fitur-fitur kasebut uga penting supaya kayu bakar ora gampang nembus kemasan, menehi katentreman atine para pelanggan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Lawn lan Garden packaging

    Lawn lan Garden packaging

    Lawn lan Garden packaging fleksibel ora mung ono gunane kanggo nyimpen fertilizers lan perawatan lemah, nanging kompos, pot lemah lan wiji uga bisa entuk manfaat saka lay warata kantong, ngadeg munggah tas lan film roll Simpenan uga.Kita ngerti sifat fluktuasi saka industri pekarangan lan kebon lan bangga ndhukung panjaluk musiman sing kuat pelanggan tanpa gagal.We ngerti perlu kanggo angel, packaging awet sing performs ing lingkungan paling tantangan, lan kita ngirim.Kita bakal nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo kulit, mulsa, wedhi, watu, pupuk lan kita bakal menehi solusi kemasan sing optimal, bebarengan karo fitur penak sing bisa disesuaikan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kantong plastik fishing lure

    Kantong plastik fishing lure

    Kantong plastik umpan fishing nggunakake bahan kayata poli sing jelas, film metalized, laminasi foil lan kertas kraft, pirang-pirang lapisan film penghalang kanggo duwe bukti Kelembapan, bukti cahya, bukti udara, bukti uap, bukti bau, lan fitur bukti punctures.Printing kita ngidini nganti 10 werna minangka desain customer, nggunakake tinta bahan pangan, printing nggilap;Printing matte finish;
    Printing glossy kanthi finish matte titik.Gaya tas telung sisih segel zipper tas karo jendhela cetha biasane & ukuran bakal selaras miturut kabutuhan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan panganan beku

    Kemasan panganan beku

    Kemasan panganan beku yaiku kanggo panganan beku ing suhu -30 ° C sawise diproses lan banjur disimpen lan dikirim ing suhu -18 ° C utawa luwih murah sawise dibungkus.Amarga saka konservasi chain kadhemen-suhu kurang sak kabèh proses, pangan beku duwe kaluwihan saka urip beting dawa, nanging iki uga sijine nerusake tantangan luwih lan syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan packaging.Karakteristik produk lan syarat panganan beku, sawetara kudu disimpen beku ing suhu sing kurang, kayata woh lan sayuran beku, daging beku lan panganan laut beku.Kemasan Advanmatch Qingdao darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi kemasan panganan beku sing disesuaikan lan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.We are setya ora mung gawe marem pangarepan pelanggan ', nanging wekasanipun ngluwihi wong-wong mau uga.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan ganja ganja

    Kemasan ganja ganja

    Kemasan ganja ganja ganja: Kantong penghalang bermutu tinggi digawe saka mylar paling apik ing pasar kanthi kekandelan 3-5 mil lan kasedhiya ing macem-macem ukuran.Simpen nganti 1 kilogram kembang mariyuana utawa edibles ing tas alangi mylar sing disegel panas.Dirancang kanggo gampang digunakake, tas alangi iki nduweni tutup sing bisa ditutup maneh.Tas alangi iki minangka basis sing sampurna kanggo menehi kembang, panganan utawa konsentrasi lan penutupan sing bisa ditutup maneh nglindhungi kekuwatan produk, nutupi kesegaran, lan nyegah kemungkinan bocor.Kemasan Advanmatch Qingdao minangka sumber utama kanggo kemasan kembang ganja, kemasan konsentrasi, lan kemasan tas penghalang sing bisa ditonton kanthi rega paling apik ing industri.Kabeh produk kemasan bisa disesuaikan kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan merek sampeyan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan vakum salmon

    Kemasan vakum salmon

    Kemasan vakum salmon mbantu ngluwihi umur simpan salmon kanthi ngilangi kelembapan saka fillet salmon.Salmon asap penyegelan vakum nambah umur simpan sing larang regane kanthi ngilangi oksigen saka lingkungan iwak.Kaya akeh makhluk urip liyane, bakteri mbutuhake oksigen kanggo urip.Tanpa oksigen kanggo proliferasi, bakteri mbebayani kaya listeria (bakteri sing ditularake panganan umum sing bisa ditemokake ing iwak asap sing didinginkan) ora entuk kesempatan kanggo ngrusak iwak jambon sing diobong kanthi sampurna.Struktur bahan kemasan vakum salmon kita yaiku Nylon / LLDPE kelas pangan lan ukuran & karya seni cetak nampa kustomisasi.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan tembakau lan cerutu

    Kemasan tembakau lan cerutu

    Tembakau diolah saka tanduran garing saka produk godhong genus Nicotiana.Produk sing digawe saka godhong digunakake ing rokok, cerutu, snuff lan pipa tembakau.Perlu dikemas ing tas kemasan tembakau kualitas unggul.Kemasan Qingdao Advanmatch minangka salah sawijining produsen, eksportir, grosir lan pemasok macem-macem tas rokok.Kantong rokok minangka salah sawijining bahan kemasan sing dipercaya lan awet kanggo macem-macem produk tembakau lan bisa menehi kekuwatan sing apik, tahan kelembapan lan umur simpan produk sing tahan suwe.

  • Kemasan Beras lan Tepung

    Kemasan Beras lan Tepung

    Kemasan Beras lan Tepung ana ing macem-macem wujud: tas kemasan gram cilik biasane nggunakake tas ritsleting, tas segel kotak lan tas segel mburi (tas segel sirip), dene kemasan gram beras gedhe (5kg-10kg) milih tas gusseted sisih utawa kantong warata karo gagang.Kita arep nyaranake tas vakum: kemasan beras vakum saiki dadi wangun kemasan beras sing populer.Beras sing dikemas vakum cenderung disimpen kanthi umur sing luwih dawa.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!