Kapabilitas

kitakemasan plastikpabrik duwe rong FANG 10-werna mesin cetak RotoGravure, loro mesin laminasi, siji mesin slitting, pitu mesin nggawe tas kanthi kacepetan dhuwur.Jumlah produksi taunan bisa tekan 3 yuta ton kabeh jinis bahan kemasan plastik.Kanggo ngrampungake tanggung jawab lingkungan lan mesthekake kesehatan karyawan, kita duwe sistem pemurnian udara & asupan udara / exhaust.Iki bisa njamin lingkungan kerja kita resik, aman lan nyaman.

Artwork-desain-Printing-silinder
10 werna mesin Printing kacepetan dhuwur
Mesin laminasi otomatis
4 Mesin pamisah

Artwork-desain-Printing-silinder

10 werna mesin Printing kacepetan dhuwur

Mesin laminasi otomatis

Mesin pamisah

Mesin nggawe tas
Mesin nggawe tas-2
Inspeksi & tes kualitas
Paket karton & tas PE

Mesin nggawe tas

Mesin nggawe tas

Inspeksi & tes kualitas

Paket karton & tas PE

kitapacking kertaspabrik duwe HEIDELBERG Speedmaster XL105 6 + 1 werna offset printing press, mesin printing Watermark, mesin laminasi film otomatis, mesin mati-nglereni otomatis, mesin nglereni kertas otomatis, Cut lempitan otomatis, Auto Box Gluer.Jumlah produksi taunan bisa tekan 10 ewu ton kabeh jinis bahan kemasan kertas.

Heidelberg XL105 6 + 1 mesin cetak offset otomatis
Heidelberg XL105 6 + 1 mesin cetak offset otomatis-2
Inspeksi kualitas printing
Mesin pemotong kertas Anto

Heidelberg XL105 6 + 1 mesin cetak offset otomatis

Heidelberg XL105 6 + 1 mesin cetak offset otomatis

Inspeksi kualitas printing

Mesin pemotong kertas Anto

Mesin laminasi film-2
Mesin Die Cut Otomatis
Mesin gluer kothak otomatis
mesin printing watermark

Mesin laminasi film

Mesin Die Cut Otomatis

Mesin gluer kothak otomatis

mesin printing watermark

Efek cetak produk kemasan kita apik banget amarga teknologi canggih lan manajemen produksi.Kangge, kita nggunakake tinta ramah lingkungan sing ora ngemot benzena, keton & tanpa bahan beracun liyane.Iki nggawe manawa produk kemasan kita lingkungan, ora beracun lan aman kanggo kesehatan manungsa.

Kemasan Advanmatch nyedhiyakake solusi kualitas apik sing bakal ngedhunake biaya operasi, nambah produktivitas lan mbantu marketing kanthi positif.