Kelembapan alangi oksigen alangi aluminium foil kantong zipper

Katrangan singkat:

Tas Barrier dhuwur aluminium foil yaiku tas sing dirancang kanggo nglindhungi isine saka kelembapan, oksigen, rereget, lan rereged liyane.Padha asring digawe karo plastik tugas abot, karo puncture lan mambu sifat bukti.Kemasan aluminium entheng, fleksibel lan gampang didaur ulang.Salajengipun, iku higienis, ora beracun lan mbantu njaga aroma panganan.Iku tetep pangan seger kanggo dangu lan menehi pangayoman saka cahya, radiation ultraviolet, lenga lan lemak, uap banyu, oksigen lan mikroorganisme.Dadi tas penghalang dhuwur aluminium foil minangka pilihan sing apik kanggo bubuk garing, panganan pet, produk panganan sterilisasi suhu dhuwur, tembakau & cerutu, teh, panggunaan kemasan kopi.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas alangi dhuwur aluminium foil minangka pilihan sing apik kanggo kemasan panganan.Kabeh tas berlapis aluminium foil mbantu nambah umur beting produk kanthi ngilangi kelembapan & oksigen saka mlebu tas.

Kantong penghalang dhuwur aluminium foil bisa digunakake kanggo ngemas panganan garing kayata keripik kentang, sayuran garing beku, kacang-kacangan, kopi, teh, bubuk protein lan liya-liyane.Iki minangka tas kualitas paling dhuwur amarga jumlah perlindungan sing luar biasa sing ditawakake kanggo produk.Kantong penghalang dhuwur aluminium foil kasedhiya ing macem-macem bahan sing kalebu lapisan njaba kraft, percetakan warna khusus, gloss & matte.

Rintangan dhuwur aluminium bisa diprodhuksi dadi pirang-pirang jinis gaya kalebu telung kantong segel sisih, kantong gusseted, kantong ngadeg, kantong retort lsp.

Kantong gusset katupminangka pilihan sing apik kanggo kopi lan barang wangi liyane.Katup bakal mesthekake yen ora ana oksigen sing mlebu ing tas, njaga kesegaran lan narik kawigaten para pelanggan kanthi aroma panganan sing ana ing njero.

GUO_6608 210x240+50x2
GUO_6609 170x260+40x2

Madeg dhewe:Macem-macem wujud ditawakake adhedhasar panggunaan lan pilihan klien.We nyedhiyani penak apik, kang tegese padha asring njupuk munggah kurang papan beting.

Bisa ditutup maneh:Kantong gusset kita dilengkapi zippers lan spouts kanggo ngidini pelanggan ngakses isi ing wektu luang nalika isih njaga kesegaran produk.

Seal sisih:Teknologi sealing kualitas kita ngasilake segel seragam sing sampurna, nalika nduweni kekuatan segel sing luwih apik lan umur dawa mesthekake yen paket sing wis rampung cocok kanggo tekanan lan suhu sing dhuwur.

Tas liner massal:Tas liner akeh aluminium duwe daya tahan dhuwur lan tahan kelembapan, anti bocor, lan pamblokiran cahya;apik kanggo bahan sing ora bisa duwe kelembapan.Tas liner iki bisa digunakake karo peralatan vakum, lan karo wadhah kemasan njaba kayata tas FIBC (tas jumbo), kothak karton corrugated tugas abot lan kothak karton corrugated octagonal ..., etc. Highly efisien kanggo ngisi, transportasi, panyimpenan, lan unloading. operasi.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

H359690e15e6a49dd8dfdd84af806d1e0i

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa Barrier Bags?

Kantong penghalang yaiku tas sing dirancang kanggo nglindhungi isine saka kelembapan, rereget, lan rereged liyane.Padha asring digawe karo plastik tugas abot, karo puncture lan mambu sifat bukti.

Apa tas foil digawe saka?

Tas aluminium foil digawe kanthi polythene laminating lan foil penghalang saka poliester utawa aluminium foil murni kanggo menehi kemampuan sealing sing luwih maju.Iki uga ndadekake dheweke tahan banget kanggo bahan kimia lan unsur sing ora dikarepake.

Kantong alangi dhuwur digawe saka apa?

Bahan sing paling umum digunakake kanggo kantong ngadeg yaiku Nylon, PET, Aluminium foil, (LLDPE) linear low-density polyethylene.Kabeh bahan digunakake ing saindhenging industri packaging amarga wis disetujoni FDA lan aman kanggo kontak langsung karo pangan.
Kantong foil iki digawe minangka tas sing luwih tipis nggunakake lapisan aluminium bebarengan karo PET standar, Nylon lan LLDPE nggawe penghalang sing nglindhungi produk panganan sampeyan saka sinar UV, oksigen, lan kelembapan.Fitur relosable zipper nambah umur beting kanggo panganan tanpa perlu kulkasan.

Apa tas penghalang kelembapan?

Tas alangi kelembapan, (kadhangkala disebut tas foil, tas aluminium foil utawa tas Mylar), minangka salah sawijining solusi kemasan sing paling efektif ing pasar saiki kanggo nglindhungi karusakan korosif sing disebabake kelembapan, kelembapan, oksigen, semprotan uyah, aroma, pelumas lan rereged udhara liyane.

Apa wektu turnaround sampeyan ing kemasan penghalang dhuwur aluminium foil?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo stok gulungan film & kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: