Grosir iwak laut atlantic smoked trout salmon kemasan vakum

Katrangan singkat:

Kemasan vakum salmon mbantu ngluwihi umur simpan salmon kanthi ngilangi kelembapan saka fillet salmon.Salmon asap penyegelan vakum nambah umur simpan sing larang regane kanthi ngilangi oksigen saka lingkungan iwak.Kaya akeh makhluk urip liyane, bakteri mbutuhake oksigen kanggo urip.Tanpa oksigen kanggo proliferasi, bakteri mbebayani kaya listeria (bakteri sing ditularake panganan umum sing bisa ditemokake ing iwak asap sing didinginkan) ora entuk kesempatan kanggo ngrusak iwak jambon sing diobong kanthi sampurna.Struktur bahan kemasan vakum salmon kita yaiku Nylon / LLDPE kelas pangan lan ukuran & karya seni cetak nampa kustomisasi.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Disegel kanthi aman ing vakum, produk panganan duwe umur simpan sing luwih dawa lan bisa ditampilake luwih menarik tinimbang nalika ana ing tas vakum.Nalika beku ing kulkas ing omah, iwak lemak kaya tuna utawa salmon bakal tahan rong nganti telung sasi.Iwak sing luwih ramping kaya salmon bakal tahan nganti nem sasi.Nalika disegel vakum lan disimpen kanthi bener ing mesin pembeku, iwak bisa tahan nganti rong taun.

Qingdao Advanmatch nyedhiyakake layanan percetakan khusus sing apik banget ing kantong kemasan vakum salmon utawa fillet iwak kanthi ukuran sing beda-beda & mesthekake produk sampeyan tetep seger nganti wektune pelanggan nggunakake.Kita terus-terusan ngirim tas vakum salmon utawa fillet iwak kanthi ukuran khusus, struktur materi lan nyetak kriya kanggo para pelanggan, mesthi bakal.

Produk Shelf-life
Kantong vakum salmon kita kedap udara lan digawe saka bahan penghalang dhuwur.Fitur kasebut mbantu njaga rasa lan kesegaran produk panganan luwih suwe tinimbang jinis kemasan liyane.

Keamanan Pangan
Kita nggunakake bahan kualitas sing dianjurake kanggo panyimpenan pangan dening FDA.Padha steril, bebas BPA, lan ora larut bahan kimia menyang produk pangan utawa ngganti rasa.

avebvqb
etnfdbsdb

Tentrem
Kantong vakum Kemasan Advanmatch Qingdao entheng lan kompak.Bisa disimpen kanthi gampang ing mesin pembeku utawa digawa menyang acara ruangan kaya lelungan kemah.Iki nawakake utilitas sing trep kanggo para konsumen.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Suwene suwene salmon sing disegel vakum?

Nalika beku ing kulkas ing omah, iwak lemak kaya tuna utawa salmon bakal tahan rong nganti telung sasi.Iwak sing luwih ramping kaya kod bakal tahan nganti nem sasi.Nalika disegel vakum lan disimpen kanthi bener ing mesin pembeku, iwak bisa tahan nganti rong taun.

Apa salmon sing disegel vakum apik?

Yen paket tetep integritas, kualitas kudu tetep padha karo dina Salmon dikemas.Minangka connoisseur Salmon urip-dawa, Aku wis ketemu sing siji taun punika umur beting apik kanggo salmon seger sing wis vakum nutup lan langsung beku (FAS).

Apa jenis struktur materi sing sampeyan pilih?

Nilon laminated karo LLDPE & kekandelan biasane dadi 100microns-150microns.

Apa fitur khas tas kemasan vakum salmon?

Asil panyegelan sing apik, Udhara sing luwih gampang, resistensi tusukan sing apik, Penghalang oksigen sing apik, bukti Kelembapan, Urip sing luwih dawa kanggo salmon utawa salmon asap.

Pira wektu sampeyan babagan kemasan panganan beku?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: