produk tembakau cerutu premium tembakau cetak khusus lan kemasan cerutu

Katrangan singkat:

Tembakau diolah saka tanduran garing saka produk godhong genus Nicotiana.Produk sing digawe saka godhong digunakake ing rokok, cerutu, snuff lan pipa tembakau.Perlu dikemas ing tas kemasan tembakau kualitas unggul.Kemasan Qingdao Advanmatch minangka salah sawijining produsen, eksportir, grosir lan pemasok macem-macem tas rokok.Kantong rokok minangka salah sawijining bahan kemasan sing dipercaya lan awet kanggo macem-macem produk tembakau lan bisa menehi kekuwatan sing apik, tahan kelembapan lan umur simpan produk sing tahan suwe.


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas kemasan tembakau kasedhiya ing saham uga pilihan cetak khusus miturut kabutuhan klien.Kanggo tas cetak khusus, kita nggunakake teknik rotogravure paling anyar supaya bisa nyithak nganti sangang warna.Jangkoan merek lan informasi kesehatan bakal ditampilake kanthi sregep ing tas tembakau sing dicithak khusus kanggo nambah pangenalan merek lan safety konsumen.Tas iki migunani kanggo kemasan macem-macem zat tembakau kalebu
- Penutupan zip
– slot Euro
- Katup degassing
- Titik luh
- Jendela transparan

Hbf2bbad748bf4ec6ab76ff1fc6693adeW
Haabc5f024c98452d8a362be57ca06b04W

We offer tas rokok kualitas unggul sing beda-beda saka ukuran, werna lan wangun kayata stand up kantong, tas ngisor flat, kantong bantal, tas gusset sisih, tas segel sisih, Kraft katon kantong lan akeh liyane.Kabeh tas kasebut kasedhiya ing atribut finishing nggilap, matte lan mengkilat sing nyedhiyakake tampilan rak produk sing efektif.

Kita nggunakake bahan kualitas optimal kaya LLDPE, PPE, BOPP lan PE ing proses produksi tas kemasan tembakau supaya padha tahan luh lan banget awet ing alam.Kita uga gabungke macem-macem lapisan laminasi metalized utawa aluminium foil ing tas rokok kita kang nyedhiyani alangi banget marang Kelembapan, ambu ora enak, cahya, oksigen lan sembarang kontaminasi bakteri lan elongate umur beting produk.

Kemasan Qingdao Advanmatch nyedhiyakake tas kemasan tembakau kualitas unggul, fleksibel lan biaya-efektif.Kita mesthekake yen tas rokok kita diprodhuksi karo bahan kualitas paling dhuwur ing selaras ketat karo standar kualitas internasional lan norma;mula nambah daya tahan lan linuwih kemasan tembakau.Kita tansah nyoba sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan sing dibutuhake saka macem-macem merek.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Napa kantong ngadeg minangka pilihan paling apik kanggo kemasan godhong tembakau?

Kantong ngadeg mbutuhake bahan sing luwih sithik tinimbang akeh pilihan sing saingan, nyuda limbah lan biaya manufaktur, lan nyuda jejak karbon.Amarga luwih entheng, uga nyuda biaya transportasi.Konsumen uga golek pilihan sing luwih lestari, mula kantong kasebut nawakake daya tarik eceran.

Apa sing digawe saka tas kemasan rokok & Cigar?

Bahan sing paling umum digunakake yaiku PET, Aluminium foil, (LLDPE) linear low-density polyethylene.Materi iki digunakake sacara wiyar ing saindhenging industri kemasan amarga disetujoni FDA lan aman kanggo kontak langsung karo panganan.Kemasan kita digawe karo film kelas panganan premium sing nglindhungi produk ing njero saka unsur lingkungan kayata kelembapan lan oksigen.

Apa ukuran tas lan apa sampeyan nampa desain kriya khusus & percetakan?

Ukuran tas lan percetakan disesuaikan & kita bisa mbantu sampeyan ngrancang karya seni sing disesuaikan.

Apa keuntungan saka kantong ngadeg kanggo kemasan tembakau & cerutu?

Kemasan bobot entheng lan biaya efektif sing nawakake integritas produk sing apik banget
Kemampuan kanggo ngemas produk berbentuk cerutu kanthi konfigurasi sing ketat
Gampang kanggo nyimpen, ngemas, lan transportasi
Kapabilitas cetak kualitas dhuwur kanggo kesempatan merek sing luar biasa
Bahan transparan opsional nawakake visibilitas produk
Reclosable zipper utawa melu liwat opsi supaya produk seger liwat macem-macem nggunakake
Gampang sobek kedudukan ngidini paket dibukak tanpa repot

Pira wektu sampeyan njupuk tas stand-up?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: