Kantong cacing pancing plastik umpan pancing tas plastik umpan pancing

Katrangan singkat:

Kantong plastik umpan fishing nggunakake bahan kayata poli sing jelas, film metalized, laminasi foil lan kertas kraft, pirang-pirang lapisan film penghalang kanggo duwe bukti Kelembapan, bukti cahya, bukti udara, bukti uap, bukti bau, lan fitur bukti punctures.Printing kita ngidini nganti 10 werna minangka desain customer, nggunakake tinta bahan pangan, printing nggilap;Printing matte finish;
Printing glossy kanthi finish matte titik.Gaya tas telung sisih segel zipper tas karo jendhela cetha biasane & ukuran bakal selaras miturut kabutuhan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas umpan fishing, tas plastik umpan alus, tas cacing, tas kemasan umpan dirancang kanggo menehi penghalang aroma lan pelarut kanggo umpan plastik alus sampeyan.Kita uga duwe tas cacing plastik bening sing dibangun kanthi bolongan gantungan, menehi sampeyan cara sing gampang kanggo nampilake produk kanthi visibilitas lengkap lan perlindungan sing dipercaya.Kantong cacing kita uga duwe sealability panas kanggo nutup kanthi aman nalika njaga integritas kemasan lan produk sampeyan.Kabeh tas cacing plastik bening dikirim kanthi mbukak kanggo mbantu sampeyan nglebokake umpan kanthi gampang.Kantong cacing uga kasedhiya kanggo pesenan grosir kanggo mbantu kabeh kabutuhan toko.

Sanajan koyone tas cacing kita diwenehi label kanggo nggunakake siji jinis umpan, nanging bener-bener bisa digunakake karo apa wae sing sampeyan gunakake kanggo iwak, ora mung cacing!Ing ngisor iki sawetara umpan sing digunakake ing tas cacing:

● Grub
● Baitfish
● tabung
● Crawfish

● Kadal
● Lintah
● Kodhok
● Kreasi khusus

H6e5491e45b0c4c7fa569103d350e59f4t
H6e5491e45b0c4c7fa569103d350e59f4t

Priksa pilihan ukuran sing akeh kanggo dipilih kanggo conto, kabutuhan kemasan ritel lan akeh.Kita uga duwe produk liyane kanggo panggunaan sing padha, goleki ing "Hanging Zip Top Bags" kanggo nemokake tas sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan.Yen sampeyan duwe panjaluk kemasan khusus, hubungi lan kita bakal bisa nyukupi kabutuhan proyek sampeyan.
Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa umpan alus kudu tetep ing kantong plastik?

Lures alus bakal rusak lan leleh yen disimpen ing kothak plastik sing atos.Yen disimpen ing njaba, bakal garing lan atos.Nyimpen umpan alus sampeyan ing tas asli lan disimpen ing kothak transparan sing kompak minangka solusi sing paling apik kanggo masalah kasebut.

Suwene suwene nggodho alus kanggo harden?

Masing-masing, "persentase paling penting" saka Kekuwatan Plastik yaiku sawise 4-5 dina Cure, nanging ing wektu kasebut Plastik isih duwe Owah-owahan Utama ing ngarep.Sawise kira-kira 2,5 minggu bakal Firm-up.

Apa struktur film lan pilihan materi sampeyan?

We offer pelanggan macem-macem bahan lan struktur film kalebu:
Print Substrat PET, Metallized PET, PE, lan BOPP
Rampung kasedhiya ing:
Matte Tradisional
Soft-tutul Matte
kinclong
Metallized
Film sealant dhuwur lan multi-lapisan
Film laminate khusus
Metalized PET lan foil
Film sing bisa didaur ulang
film Vegan

Apa sampeyan nawakake tas plastik sing bisa didaur ulang utawa kompos?

Kita nindakake!Kita bangga banget nawakake kantong PE/PE sing bisa didaur ulang sing disetujoni, uga kantong Daur Ulang Konsumen (PCR).Kita uga ing proses ngembangaken kantong kompos sing kita ngarep-arep bakal diluncurake ing mangsa ngarep.

Pira wektu sampeyan njupuk tas plastik umpan mancing?

Sawise karya seni sampeyan wis disetujoni, kanthong sing rata bakal diprodhuksi sajrone 15 dina kerja.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: