Kopi sing bisa didaur ulang khusus tas gussted kantong segel kotak nganggo zipper

Katrangan singkat:

Quad Seal Pouch minangka tas gratis sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi kalebu;biskuit, kacang-kacangan, pulsa, panganan pet lan liya-liyane.Kanthong kasebut bisa duwe finish gloss utawa matt lan gagang gawan opsional kanggo gampang nangani tas sing luwih abot.

Luwih akeh papan kanggo informasi produk sing nambah kemasan.

Becik kanggo cemilan contone;biskuit, perkakas, lentils, Pet pangan

Presentasi sing luwih apik ing rak amarga 4 pinggiran sing disegel

Becik kanggo numpuk karo ngisor lempitan lan lim

Becik kanggo nuduhake informasi lan kriya ing ngisor warata karo lempitan lan lim ngisor nalika numpuk

Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kemasan Qingdao Advanmatch minangka produsen kemasan fleksibel sing bangga ngasilake produk sing berkualitas, kemasan segel kotak kita kalebu sing paling apik.Kita mung nggunakake bahan mentah sing disertifikasi FDA lan NGS.Iki nggawe kabeh kantong segel kotak ora mung paling apik nanging uga ramah lingkungan.

Yen sampeyan nggoleki kantong segel kotak grosir sing berkualitas, mula kita duwe produk kanggo sampeyan.Kantong segel kotak kita kuwat lan bisa nahan bobot nganti 25kg.Gussets sisih kanggo tampilan vertikal utawa horisontal saka kantong kasebut ing rak.Kemasan kantong segel kotak duwe desain unik sing nyegah bledosan.

Desain Kantong Quad Seal

Kanthi desain segel kotak sing kuat, kantong segel Quad bakal bisa nanggung produk sing paling akeh.Iki bakal mesthekake yen klien kita entuk paling akeh dhuwit.

enfd
regrewg

Materi sing Kuwat lan Berkualitas
Kantong segel kita kabeh digawe saka bahan berkualitas tinggi sing ngidini ngangkat abot.Dheweke bisa nahan bobot luwih saka 25 kg, tanpa mlengkung utawa metu saka wangun.

Cetakan sing Estetis
Kemasan Qingdao Advanmatch duwe teknologi lan peralatan kanggo nggawe cetakan definisi dhuwur ing kantong segel sampeyan.Desain sing digawe kanthi apik iki bakal ngidini kantong segel sampeyan katon metu saka produk liyane ing rak.

Kemasan Kantong Segel Efektif
Kanthi teknologi kantong segel sing efisien, produk sampeyan saiki bisa diangkut lan disimpen ing kahanan sing kurang optimal, lan isih ora rusak.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

abdqgqwgq

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa iku kantong segel kotak?

Kantong segel kotak dijenengi kanggo 2 panel vertikal lan 2 gussets, sing digabung karo papat segel vertikal.Dheweke uga duwe sisih ngisor persegi panjang utawa persegi supaya bisa ngadeg tanpa bantuan.

Apa macem-macem jinis kantong segel kotak?

Macem-macem jinis tas:
Datar / Ngadeg.Bentuk sing prasaja lan gampang digunakake.
Moncong tengah (gusset) Moncong tengah ing kantong gusset sisih.
Variasi.Macem-macem wujud sing kasedhiya gumantung saka aplikasi lan pilihan pelanggan.
Cerat tengah (flat / standup)
Kanthong kembar.
Sudut pojok.
Gusset (lapisan siji ndhuwur)
Dasi bengkong.

Apa aplikasi saka kantong segel kotak?

Quad Seal Pouches minangka tas sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi kalebu;biskuit, perkakas, pulses, pangan pet, produk pangan garing lan akeh liyane etc. Kanthong bisa duwe salah siji kinclong utawa matt Rampung lan nindakake nangani pilihan kanggo ease saka nangani tas abot.

Apa kaluwihan saka kantong segel kotak?

Luwih akeh papan kanggo informasi produk sing nambah kemasan.
Becik kanggo cemilan contone;biskuit, kacang-kacangan, lentil, panganan pet, produk panganan garing.
Presentasi sing luwih apik ing rak amarga 4 pinggiran sing disegel
Becik kanggo numpuk karo ngisor lempitan lan lim
Becik kanggo nuduhake informasi lan kriya ing ngisor warata karo lempitan lan lim ngisor nalika numpuk

Apa wektu turnaround sampeyan ing kantong segel kotak?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: