Custom dicithak resealable peelable anti kabut wadhah lidding film

Katrangan singkat:

Film tutup biasane digunakake minangka tutup ing mangkok plastik, cangkir, utawa nampan sing ngemot produk kayata yogurt, sup, daging, keju, lan akeh produk panganan liyane.Lidding asring konstruksi laminasi, digawe saka foil, kertas, poliester, PET, utawa kabeh jinis bahan metalized lan non-metalized liyane sing nggawe film.Film kasebut dirancang khusus kanggo dikupas tanpa dipotong.Iku nahan adhesion kuwat lan segel nyenyet kanggo urip beting lengkap karo fitur Peelable, Microwave-aman, Anti-kabut, Freezer-aman, Self-venting, Grease lan lenga tahan, Printable, alangi dhuwur.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kita duwe salah sawijining kisaran film lidding sing paling maneka warna sing kasedhiya ing pasar global saiki.Dikembangake khusus kanggo nglindhungi, nampilake lan ngreksa, film tutup sing unggul ing pasar kalebu film kanthi peelability, kekuatan lan kajelasan sing unggul, uga kemampuan penghalang sing luar biasa.

Dhaharan sing disiapake
Film tutup segel kulit lan las kita cocog kanggo dhaharan sing wis disiapake lan macem-macem pilihan nggawe cocog kanggo umume nampan lan aplikasi kalebu gelombang mikro, oven, kulkas, mesin pembeku lan panyimpenan rak.

Produk Fresh
Kita nyedhiyakake film tutup sing cocog kanggo njaga woh-wohan lan sayuran luwih seger lan menehi teknologi anti-kabut kanggo nyuda misting.

Daging, Unggas & Seafood
Nglindhungi isi dhuwur-nilai karo film lidding aman saka KM Packaging, cocok saka pabrik kanggo pawon.

1ccc
GUO_6789

Bakery & Desserts
Film tutup kita dirancang kanggo nampilake barang panggang lan panganan cuci mulut kanthi sampurna lan cocok kanggo kulkas, mesin pembeku, oven lan gelombang mikro.

Susu & Keju
Tansah produk susu lan keju luwih seger kanthi macem-macem film tutup sing beda kalebu pilihan reseal lan multi-peel sing cocog kanggo tray APET.

Protein adhedhasar tanduran
Cocog kanggo nglindhungi lan ngreksa protein adhedhasar tanduran.Kita uga nyedhiyakake macem-macem film tutup vegan kanggo nglengkapi produk sampeyan kanthi etis.

Panganan Pet
Mupangate solusi film tutup kelas donya kanggo kabutuhan kemasan panganan kewan kalebu pilihan kulit lan tutup maneh.

Tim kita ing kene duwe kawruh banget lan kerja bareng karo sampeyan kanggo ngerti kabutuhan lan mbantu sampeyan nemokake solusi sing tepat.

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa film lidding?

Film tutup minangka jinis film kemasan fleksibel.Umumé, umume digawe saka kertas, foil, poliethelin, poliester, lan jinis bahan kemasan fleksibel liyane.Film lidding kasedhiya ing versi gampang-peel lan lock-nyenyet.

Apa keuntungan saka film lidding?

Gumantung ing kabutuhan, kita bisa kurban sawetara film lidding sing ngidini kanggo cara sealing beda.Saka segel ekstra aman kanggo produk dhuwur-nilai kanggo resealing fungsi kanggo njaga freshness, film lidding kita bisa nindakake proyek sing perlu.

Film tutup sing cocog kanggo digunakake ing gelombang mikro, uga kemasan sing bisa diobong supaya panganan bisa pindhah saka pabrik menyang meja tanpa kudu dibukak nganti siap dipangan, sing paling nyenengake lan safety konsumen.Film tutup kita uga bisa diprodhuksi nganggo lapisan laminate tambahan kanggo ngrampungake syarat protèktif luwih lanjut.

Apa aplikasi film lidding sampeyan?

Susu - Keju Cottage, Krim sing ora nguntungke, lsp. Sup, Saus, Saos, Dips & Bumbu, Produk Irisan, yoghurt lan sele.Film tutup kita bakal tundhuk karo HDPE, PP, lan wadhah PET, cangkir lan nampan.

Apa struktur materi film lidding lan printing?

Umume struktur kasedhiya ing bening, metalized, utawa putih.Kita uga nawakake printing definisi dhuwur nganti 10 warna.

Apa wektu turnaround sampeyan ing gulungan film plastik?

Gulungan film plastik bakal diprodhuksi sajrone 10 dina kerja, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kategori produk