Kemasan kembang ganja ganja ganja sing tahan kanggo bocah

Katrangan singkat:

Kemasan ganja ganja ganja: Kantong penghalang bermutu tinggi digawe saka mylar paling apik ing pasar kanthi kekandelan 3-5 mil lan kasedhiya ing macem-macem ukuran.Simpen nganti 1 kilogram kembang mariyuana utawa edibles ing tas alangi mylar sing disegel panas.Dirancang kanggo gampang digunakake, tas alangi iki nduweni tutup sing bisa ditutup maneh.Tas alangi iki minangka basis sing sampurna kanggo menehi kembang, panganan utawa konsentrasi lan penutupan sing bisa ditutup maneh nglindhungi kekuwatan produk, nutupi kesegaran, lan nyegah kemungkinan bocor.Kemasan Advanmatch Qingdao minangka sumber utama kanggo kemasan kembang ganja, kemasan konsentrasi, lan kemasan tas penghalang sing bisa ditonton kanthi rega paling apik ing industri.Kabeh produk kemasan bisa disesuaikan kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan merek sampeyan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas penghalang kualitas dhuwur digawe saka mylar paling apik ing pasar kanthi kekandelan 5 mil lan kasedhiya ing macem-macem ukuran.Simpen nganti 1 kilogram kembang mariyuana utawa edibles ing tas alangi mylar sing disegel panas.Dirancang kanggo gampang digunakake, tas alangi iki nduweni tutup sing bisa ditutup maneh.Tas alangi iki minangka basis sing sampurna kanggo menehi kembang, panganan utawa konsentrasi lan penutupan sing bisa ditutup maneh nglindhungi kekuwatan produk, nutupi kesegaran, lan nyegah kemungkinan bocor.

Tas Tahan Anak Certified sing bermutu tinggi cocog kanggo transportasi tahan bocah sing aman lan nyimpen produk ganja.Desain resealable tahan bocah sing inovatif gampang digunakake, cocog kanggo panyimpenan saben dina sing diskret lan nyukupi kabeh standar kepatuhan tahan anak ing saindenging negoro.

Cannabis_Packs-1536x864

Kemasan Advanmatch Qingdao minangka sumber utama kanggo kemasan kembang ganja, kemasan konsentrasi, lan kemasan tas penghalang sing bisa ditonton kanthi rega paling apik ing industri.Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa tas kemasan ganja ganja?

Tas kemasan ganja ganja sing luar biasa tahan banting, tas bukti mambu sing cocog kanggo nyimpen mariyuana.Amarga tas kemasan ganja ganja luwih gampang tembus kanggo gas kaya oksigen tinimbang bahan liyane, mula nggawe tas kedap udara sing sampurna lan ambu ora enak kanggo bungkus ganja, rami, lan panganan sing apik.Kajaba iku, umume tas kemasan ganja ganja bisa ditutup maneh, dadi sampeyan bisa adol kembang kanthi jumlah akeh lan njamin para pelanggan bakal tetep seger sajrone pirang-pirang minggu - anggere nutup tutup maneh, yaiku!

Kepiye Cara Nyelehake lan Pesenan Tas Rami Ganja Ganja Bukti?

Tas kemasan ganja ganja sing paling apik ing pasar ana ing Kemasan Marijuana.Kita nggawe macem-macem gaya (opaque, vista, matte, glossy, metallic, kraft, lan liya-liyane) ing macem-macem wujud lan ukuran.Kita nggawe saben jinis tas kemasan ganja ganja sing bisa dibayangake - saka kantong 1g nganti lengen sing wis digulung nganti tas 56g.Hubungi kula ing kene kanggo ngandhani syarat sampeyan, banjur tim kita bakal menehi solusi sing paling apik kanthi rega sing paling kompetitif.

Kepiye carane dibungkus ganja ganja ganja?

Packaging diantrekake ing foil aman pangan lan ekstra protèktif saka gondho alus lan rasa, supaya iku sampurna kanggo edibles mariyuana.Tas lan kantong sing dilapisi foil wis suwe digunakake kanggo produk herbal liyane kayata teh, lan dirancang kanggo ditutup lan digunakake minangka panyimpenan uga.

Apa tas kemasan ganja ganja bisa didaur ulang?

Amarga kualitas sintetik Mylar, ora bisa didaur ulang ing umume program daur ulang curbside.Nanging, ana program daur ulang / pusat sing bakal nampa Mylar, sampeyan mung kudu nindakake ngeduk sethitik kanggo nemokake siji ing wilayah.Ana uga program daur ulang kirim-metu sing bisa nampa lan repurpose kabeh bahan / kemasan / produk.

Pira wektu sampeyan babagan tas kemasan ganja ganja?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: