Penyetor tas kemasan panganan garing sing dicithak biodegradable

Katrangan singkat:

Kantong kemasan panganan yaiku bahan plastik sing dianggep aman kanggo digunakake karo panganan.Plastik kudu nyukupi syarat sing ketat supaya bisa langsung ngubungi panganan kanthi aman, lan diatur kanthi standar sing luwih dhuwur tinimbang plastik sing digunakake kanggo tujuan liyane.Tas kemasan panganan kalebu kantong segel telung sisih, kantong warata, kantong ngadeg, kantong ngisor rata, kantong retort, kantong spout, kantong plastik kertas laminasi, kantong segel mburi, kantong segel sirip, kantong segel kotak kanthi macem-macem bahan kompos kalebu PET , OPP, Nylon, Aluminium foil, film metalized, LLDPE, CPP, kertas kraft etc. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Minangka pimpinan pasar ing industri kemasan panganan sing fleksibel, kita nawakake macem-macem solusi kantong kemasan panganan kanthi macem-macem gaya, ukuran khusus, struktur bahan khusus, percetakan khusus & fungsi khusus sing beda.Iki minangka fungsi tas kemasan panganan kaya ing ngisor iki:

pangayoman fisik- Panganan sing dilebokake ing paket kasebut mbutuhake perlindungan saka kejut, geter, kompresi, suhu, bakteri, lsp.

Perlindhungan alangi- Penghalang saka oksigen, uap banyu, bledug, lan liya-liyane, asring dibutuhake.Permeasi minangka faktor kritis ing desain.Njaga isi resik, seger, lan aman kanggo umur beting dimaksudaké minangka fungsi utama.Atmosfer sing dimodifikasi utawa atmosfer sing dikontrol uga dikelola ing sawetara paket panganan.Sawetara paket ngemot desiccants, penyerap oksigen utawa penyerap etilena kanggo nambah umur beting.

Kontainer utawa aglomerasi- Item cilik biasane diklumpukake ing siji paket supaya bisa ditangani kanthi efisien.Cairan, wêdakakêna, lan bahan granular kudu dikuwat.

Panularan informasi- Paket lan label ngandhani carane nggunakake, transportasi, daur ulang, utawa mbuwang paket utawa produk.Sawetara jinis informasi dibutuhake dening pemerintah.

brebreb
qwrbwrb

Pemasaran -Kemasan lan label kasebut bisa digunakake para pemasar kanggo nyengkuyung para panuku sing potensial tuku produk kasebut.Presentasi panganan sing nyenengake lan nyenengake kanthi estetis bisa nyengkuyung wong kanggo nimbang isi kasebut.Desain paket wis dadi fenomena penting lan terus berkembang sajrone pirang-pirang dekade.Komunikasi pemasaran lan desain grafis ditrapake ing permukaan paket lan (ing akeh kasus) tampilan titik penjualan.Werna paket nduweni peran penting kanggo nuwuhake emosi sing mbujuk konsumen supaya tuku.[11]

Keamanan -Kemasan bisa nduwe peran penting kanggo nyuda risiko keamanan kiriman.Paket bisa digawe kanthi resistensi tamper sing luwih apik kanggo nyegah gangguan lan uga bisa duwe fitur sing jelas kanggo mbantu nuduhake gangguan.Paket bisa direkayasa kanggo nyuda resiko pencurian paket;sawetara konstruksi paket luwih tahan kanggo perampokan lan sawetara duwe segel sing nunjukake pilfer.Paket bisa uga kalebu segel otentikasi kanggo nuduhake manawa paket lan isi ora palsu.Paket uga bisa kalebu piranti anti-maling, kayata paket pewarna, tag RFID, utawa tag pengawasan artikel elektronik, sing bisa diaktifake utawa dideteksi dening piranti ing titik metu lan mbutuhake alat khusus kanggo mateni.Nggunakake kemasan kanthi cara iki minangka cara nyegah mundhut eceran.

Tentrem -Paket bisa duwe fitur sing nambah penak ing distribusi, penanganan, tumpukan, tampilan, adol, mbukak, nutup maneh, nggunakake, lan nggunakake maneh.
Kontrol porsi- Kemasan siji porsi nduweni jumlah isi sing tepat kanggo ngontrol panggunaan.Komoditas massal (kayata uyah) bisa dipérang dadi paket sing ukurane luwih cocok kanggo rumah tangga individu.Iki uga mbantu ngontrol inventaris: adol botol susu siji liter sing disegel, tinimbang duwe wong nggawa botol dhewe kanggo ngisi.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

asdqdq

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa sing nggawe tas kemasan panganan khusus kita beda?

Qingdao Advanmatch dicithak kanthi digital, tas mylar tahan anak sing disertifikasi kasedhiya ing macem-macem film lan struktur, lan siap dikirim sajrone 15 dina kerja.Kantong fleksibel sing bisa dicithak kanthi dhuwur, disertifikasi dening agensi pihak katelu kanggo nyukupi syarat tes federal, ambu ora enak + tahan kelembapan, lan bisa ditutup maneh.

Apa pilihan tas kemasan panganan khusus sing sampeyan tawarkan?

Pilihan tas kemasan panganan khusus kalebu ing ngisor iki:
Rintangan uap sing dhuwur sing ngalangi kelembapan, oksigen, lan aroma supaya ora mlebu utawa metu saka paket kasebut
Tusukan lan tahan luh
Pilihan bolongan hang beda
Babak
Sombrero
Jendhela transparan utawa mendhung
Film metalized
Nyuwek notches
Certified Child-tahan zippers
Kasedhiya ing sawetara saka sudhut ukuran
Pilihan ngisor kantong / gusset kalebu DOY Seal, K-Seal, Plow Bottom, 3 Seal sisih (3SS).
Kita usaha kanggo nyedhiyakake solusi khusus kanggo saben wong.Kanggo panjalukan khusus, hubungi tim kita ing kene utawa nelpon ing +86-13853283162.

Apa struktur film lan pilihan materi sampeyan?

Substrat Cetak kalebu PET, PET Metallized, PE, lan BOPP
Film sing bisa didaur ulang
Rampung kasedhiya ing:
Matte Tradisional
Soft-tutul Matte
kinclong
Metalized
Film sealant dhuwur lan multi-lapisan
Film laminate khusus
Metalized PET lan foil
Pilihan freezer aman

Kaya apa efek cetak?

Kita bisa nyithak matt, nggilap lan matt & nggilap, efek metalized miturut syarat Rampung lumahing customer kang.Nanging kabeh warna bakal cocog karo conto utawa nomer panuntun pantone.

Pira wektu sampeyan babagan tas kemasan panganan?

Wektu turnaround kita yaiku 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: