Kemasan panganan beku sing bisa didaur ulang kanthi ramah lingkungan

Katrangan singkat:

Kemasan panganan beku yaiku kanggo panganan beku ing suhu -30 ° C sawise diproses lan banjur disimpen lan dikirim ing suhu -18 ° C utawa luwih murah sawise dibungkus.Amarga saka konservasi chain kadhemen-suhu kurang sak kabèh proses, pangan beku duwe kaluwihan saka urip beting dawa, nanging iki uga sijine nerusake tantangan luwih lan syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan packaging.Karakteristik produk lan syarat panganan beku, sawetara kudu disimpen beku ing suhu sing kurang, kayata woh lan sayuran beku, daging beku lan panganan laut beku.Kemasan Advanmatch Qingdao darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi kemasan panganan beku sing disesuaikan lan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.We are setya ora mung gawe marem pangarepan pelanggan ', nanging wekasanipun ngluwihi wong-wong mau uga.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kemasan panganan beku digunakake kanggo kemasan panganan sing kudu diawetake ing suhu sub-nol.Dadi, kantong panganan beku lan film digawe saka bahan penghalang dhuwur sing tetep utuh ing suhu sing sithik.

Selaras karo komitmen kanggo nawakake produk kemasan premium, saben tas panganan beku diuji kanthi ati-ati nglawan standar kualitas sing ketat.Kita luwih nggunakake produksi akeh kanggo menehi rega grosir sing terjangkau.

Kemasan Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem layanan kemasan fleksibel lan ngirim kemasan panganan beku sing siap diisi.Kanthi pengalaman luwih saka 15 taun, sampeyan bisa ngandelake kita kanggo menehi solusi sing efisien.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

asdqfq
bebeh

Ketahanan Suhu Sedheng
Kantong panganan beku kemasan Qingdao Advanmatch tetep utuh ing suhu nganti -45°C lan ora deform nalika didefrost.Iki mbantu njaga kondisi optimal kanggo pengawetan panganan beku.

Utilitas sing bisa dipercaya
Pilihan kemasan panganan beku kita tahan pecah lan tahan kena pengaruh.Mulane, bisa disimpen kanthi aman ing freezer ing antarane produk liyane tanpa risiko bledosan lan tumpahan.

Kelestarian
Kemasan sing lestari mbantu nyegah eksploitasi sumber bahan mentah lan mbantu njaga pasokan kemasan sing konsisten.Kajaba iku, alternatif kemasan sing lestari kanggo panganan beku sing efisien banget.

Bedane merek
Kantong panganan beku bisa disesuaikan ing macem-macem wujud, ukuran lan karya seni warna sing unik.Dheweke uga nyedhiyakake ruangan sing cukup kanggo merek tandha sing bakal nggawe produk sampeyan narik kawigaten para pelanggan.

sbqwfwf

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

ZS@7{G$(UK~QUEMDUMR1E$V
7e4b5ce2
Apa kemasan panganan beku sampeyan bisa didaur ulang?

Ya, kantong PE / PE sing bisa didaur ulang lan stok gulungan film digawe saka film 100% Polyethylene (PE) lan bisa didaur ulang kanthi lengkap.

Apa sampeyan nawakake pilihan kemasan sing lestari utawa ramah lingkungan kanggo panganan beku?

Kita nindakake!Kita nawakake macem-macem pilihan kemasan sing ramah lingkungan kanggo mbantu merek bisa nggayuh tujuan kelestarian lan nyuda jejak karbon.

Apa pilihan kemasan panganan beku sing paling apik kanggo kiriman gedhe?

Kemasan fleksibel minangka pilihan sing apik kanggo merek panganan beku sing pengin ngirim produk kanthi jumlah akeh.Yen dibandhingake karo kemasan kaku, kantong fleksibel lan stok gulungan film luwih entheng, luwih kompak, lan luwih gampang diangkut, ngirit dhuwit merek nalika ndhukung lingkungan.

Apa jinis kemasan panganan beku sing sampeyan tawarake?

Ing Qingdao Advanmatch, kita ngasilake macem-macem paket fleksibel panganan beku khusus sing bisa ngreksa lan nglindhungi produk ing njero saka kahanan kayata dehidrasi lan oksidasi, sing bisa nyebabake pembakaran beku.Kanthi fitur penak sing ditambahake kaya ritsleting sing bisa ditutup maneh lan notch sobek, produk sampeyan bakal gampang diakses lan tahan suwe.

Pira wektu sampeyan babagan kemasan panganan beku?

Wektu turnaround kita yaiku 10 dina kerja kanggo stok gulungan film, lan 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: