Kemasan fleksibel plastik stand up pouch doypack window ziplock bags

Katrangan singkat:

Stand Up Pouch uga diarani doypack, sing nawakake kombinasi desain lan kualitas kanggo nyedhiyakake solusi kemasan profesional sing mandiri lan umur simpan sing apik.Kanthi gusset ngisor, kantong ngadeg bisa ngadeg dhewe lan nyukupi kabutuhan tampilan kanggo pasar eceran.Kajaba iku, kanthi bahan penghalang sing dhuwur, kantong menehi umur beting produk sing unggul.Qingdao Advanmatch Packaging bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita bisa nyedhiyakake kantong sing ngadeg kanthi Zipper opsional lan katup degassing siji-arah kanggo salah sawijining solusi kemasan fleksibel sing paling efektif.Kantong ngadeg kita digawe saka bahan penghalang dhuwur sing paling apik, menehi produk sampeyan umur beting dawa, utawa bisa digawe kanthi jelas kanthi visibilitas produk ing njero.Kanggo tampilan sing luwih alami, kasedhiya versi Kraft alami. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kantong ngadeg, uga dikenal minangka Doypack (merek dagang sing digandhengake karo kantong), minangka jinis kemasan fleksibel sing bisa ngadeg tegak ing sisih ngisor kanggo tampilan, panyimpenan, lan panggunaan.Iki minangka jinis tas plastik nanging kadhangkala uga nduweni karakteristik botol plastik.Doypacks umume digunakake kanggo bubuk utawa omben-omben sing siap diombe.Sisih ngisor kantong stand-up wis gusseted kanggo nyedhiyani support kanggo tampilan utawa nggunakake.Bisa diisi kanthi aseptik utawa diisi ing garis kemasan normal.

Kantong ngadeg nggawe wadhah sing cocog kanggo macem-macem panganan sing padhet, cair, lan bubuk, uga barang-barang non-pangan.Laminasi bahan panganan mbantu supaya panganan sampeyan luwih seger, dene area permukaan sing akeh nggawe papan reklame sing cocog kanggo merek sampeyan lan bisa digunakake kanggo nampilake logo lan grafis sing apik.Katon nerusake kanggo tabungan utama ing barang, wiwit stand up tas kantong njupuk Panggonan minimal ing panyimpenan lan ing rak.Kuwatir babagan jejak karbon sampeyan?Kantong sing ramah lingkungan iki nggunakake bahan nganti 75% luwih murah tinimbang wadhah, karton, utawa kaleng tradisional!

Pencetakan Matt&glossy 140x210+40x2
Ngadeg-Up-Kantong

Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem kantong stand-up kanggo kemasan panganan kanthi percetakan khusus warna, glossy lan matte, lan pilihan bahan.Jendhela oval utawa strip sing dibangun supaya pelanggan bisa ndeleng barang sampeyan!Pilih saka macem-macem dandan fungsional kaya ritsleting sing bisa ditutup maneh, katup degassing, notch sobek, lan bolongan gantung sing cocog karo gaya sampeyan.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Stand Up Pouch - Volume/Kapasitas Tabel Chart (kabeh pangukuran kira-kira)

Ukuran  ukuran  * Volume Kering (ons/lbs)  Volume Kering (g/kg)  Volume banyu (oz/gal)
AA 3.125" x 5" + (1.0"x2)80x127+(25x2) mm 1 oz 30 g 3 oz
A  4" x 6.41" + (1.125"x2)100x163+(30x2) mm 2 oz 60 g 5 oz
B  5" x 8" + (1.5"x2)127x203+(40x2) mm 4 oz 140 g 15 oz
C  6" x 9.37" + (1.625"x2)152x238+(41x2) mm 8 oz 250 g 24 oz
D  6.69" x 11" + (1.75"x2)170x280+(45x2) mm 12 oz 350 g 32 oz
E  7.625" x 11.75" + (2"x2)194x298+(50x2) mm 1 lb 460 g 60 oz
F  9.625" x 14.0" + (1.5"x2)245x355+(38x2) mm 2 lb 910 g 120 oz
G(singkat) 11" x 11.0" + (2.875"x2)280x280+(73x2) mm 3 lb 1,36 kg 0,74 kab
G  11" x 16.2" + (2.875"x2)280x411+(73x2) mm 6 lb 2,72 kg 1,42 kab
L  14.5" x 19.0" + (3.0"x2)368x482+(76x2) mm 12 lb 5,44 kg 2,85 kab
R  15" x 21.5" + 3.5"x2381x546+(90x2) mm 14,5 lb 6,6 kg 3,06 kab
* Cathetan: Kita entuk pangukuran volume garing iki nggunakake bubuk protein utawa glepung gandum sing cukup padhet.Kanggo produk sing luwih kenthel kaya macaroni, volume bakal kurang.

Aplikasi Stand up Pouch/Doypack:

Kemasan Pangan

Kemasan Pangan

Kemasan Panganan Pet

Kemasan Produk

Campuran baking
Produk dendeng daging sapi
Candy lan coklat
Kemasan kopi
Cookie lan cemilan
Rumput laut garing lan panganan laut
Woh-wohan lan kacang
Granola lan sereal
Wiji lan gandum
Paket bubuk protein
Bumbu lan rempah-rempah
Kemasan teh
Panganan sayuran lan vegan
Vitamin lan tambahan
Panganan manuk
Panganan kucing/asu
Paket perawatan anjing
Kemasan produk ikan
Kemasan produk kuda
Kemasan obat kanggo kewan
Produk kewan ruangan
Produk pertanian
Produk otomotif
Manik-manik, seni, lan kerajinan
Kemasan kimia
Sandhangan lan sepatu
Kemasan deterjen
Dispensary, ganja medis
Kemasan pekarangan lan taman
bubuk farmasi
Kemasan racikan
Dolanan, stiker, lan teka-teki

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa sing nggawe kantong stand up kita beda?

Kantong stand up khusus Qingdao Advanmatch digawe kanthi film berkualitas tinggi lan siap dikirim sajrone 15 dina kerja.Struktur awet lan teknologi cetak kualitas foto mesthekake yen kantong stand sampeyan duwe tampilan lan rasa premium, cocog karo kinerja sing paling apik ing kelas.Kantong sing ngadeg cocog kanggo macem-macem panganan lan produk non-pangan, kalebu cemilan, pekarangan lan produk kebon, kopi, lan liya-liyane.

Apa pilihan stand up pouch?

Pilihan stand-up kita kalebu ing ngisor iki:
Rintangan uap sing dhuwur sing ngalangi kelembapan, oksigen, lan aroma supaya ora mlebu utawa metu saka paket kasebut
Pilihan bolongan hang beda
Babak
Sombrero
Jendhela transparan utawa mendhung
Film metalized
Tusukan lan tahan luh
Nyuwek notches
Penutupan kalebu:
Pencet-kanggo-nutup zippers
Certified Child-tahan zippers
Kasedhiya ing sawetara saka sudhut ukuran
Pilihan ngisor kantong / gusset kalebu K-Seal, Plow Bottom, 3 Seal sisih (3SS).
Kita usaha kanggo menehi solusi kanggo saben wong.Kanggo panjalukan khusus, hubungi tim kita ing kaca kontak utawa nelpon ing +86-13853283162

Apa struktur film lan pilihan materi sampeyan?

We offer pelanggan macem-macem bahan lan struktur film kalebu:
Print Substrat PET, Metallized PET, PE, lan BOPP
Rampung kasedhiya ing:
Matte Tradisional
Soft-tutul Matte
kinclong
Metallized
Film sealant dhuwur lan multi-lapisan
Film laminate khusus
Metalized PET lan foil
Film sing bisa didaur ulang
film Vegan
Freezer aman lan pilihan Microwaveable kasedhiya

Apa ukuran kantong?

Sampeyan bisa milih antarane kantong stand-up ukuran khusus utawa kantong ukuran standar.

Apa sampeyan nawakake kantong sing bisa didaur ulang utawa kompos?

ya wis!Kita bangga nawakake kantong PE/PE sing bisa didaur ulang sing disetujoni, uga kantong Daur Ulang Konsumen (PCR).Kita uga ngembangake kantong kompos sing bakal diluncurake ing mangsa ngarep.

Pira wektu sampeyan njupuk tas stand-up?

Kantong stand-up sampeyan bakal diprodhuksi sajrone 15 dina kerja, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: