premium modern cheddar gourmet resealable vakum kemasan keju organik

Katrangan singkat:

Kantong kemasan keju khusus kanggo keju lan susu mbutuhake struktur sing diformulasikan khusus kanthi alangan kanggo ngunci kesegaran lan nyuda transfer oksigen lan aroma.Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem gaya kantong, kalebu segel 3-sisi, paket bungkus aliran segel sirip, ngadeg, lan nyelehake kantong sing rata, kanthi fitur ing ngisor iki:
Jendhela transparan utawa mendhung, Matte, alus-tutul, utawa gloss finish, Resealable zippers karo luh kedudukan lan gantung bolongan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kemasan keju

Kemasan keju lan susu kudu nyilikake oksigen, kelembapan, lan transfer aroma, nalika ngunci kesegaran.Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem gaya kantong, kalebu 3-sisi segel, ngadeg munggah, lan lay warata kantong, kabeh kang dikembangaké karo alangan beluk dhuwur kanggo ngluwihi gesang beting produk lan tetep seger kanggo customer.

Pasar keju wis tuwuh kanthi stabil kanthi konsumsi panganan lemak lan protein sing dhuwur.Kanthi nganyarke kemasan saka film nyusut sing ora dicithak utawa tas vakum kanthi label tangan dadi kanthong utawa bungkus sing bisa dicetak kanthi khusus, bisa ditutup maneh, sampeyan bakal nambah kepenak lan umur dawa kanggo pengalaman pelanggan nalika nambah level merek sampeyan.

03_tillamook_cheese_packaging_design_farmstyle_shredded_bags
05_tillamook_butter_packaging_design

Spice munggah paket keju

Kanthi milih kantong sing dicithak kanthi digital lan gulung saham, merek keju lan susu sampeyan bakal sumunar ing rak kanthi warna lan grafis sing dhuwur.Ora mung kuwi, nanging merek sampeyan bakal entuk manfaat saka kemampuan kanggo nyetak pirang-pirang SKU sekaligus supaya sampeyan bisa nyoba rasa lan resep sing beda-beda supaya cocog karo kegiatan olahraga, acara regional lan preian musiman.Mupangate pesenan minimal sing sithik lan wektu 10-15 dina (sawise disetujoni karya seni), nalika ngilangi persediaan sing berlebihan lan nyuda obsolescence.

Inovasi kanthi desain

Kantong kemasan khusus kanggo keju lan susu mbutuhake struktur sing diformulasikan khusus kanthi alangan kanggo ngunci kesegaran lan nyuda transfer oksigen lan aroma.Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem gaya kantong, kalebu segel 3-sisi, paket bungkus aliran segel sirip, ngadeg, lan nyelehake kantong sing rata, kanthi fitur ing ngisor iki:
Jendhela transparan utawa mendhung
Rampung matte, alus, utawa gloss
Resealable zippers karo luh kedudukan lan gantung bolongan

353514_1_800

Kemasan keju + susu ing kabeh bentuk

Ora preduli apa jinis kantong susu sampeyan ana ing pasar, Qingdao Advanmatch nawakake solusi kanggo macem-macem keju lan produk susu, kalebu, nanging ora winates ing:
String keju
irisan keju
Keju sing disigar
nampan pesta
Peelable daging lan keju cemilan
susu
Yogurt
Mentega
Alternatif non-susu

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Apa jinis kemasan sing paling apik kanggo keju?

Kemasan keju lan susu kudu nyilikake oksigen, kelembapan, lan transfer aroma, nalika ngunci kesegaran.Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem gaya kantong, kalebu 3-sisi segel, ngadeg munggah, lan lay warata kantong, kabeh kang dikembangaké karo alangan beluk dhuwur kanggo ngluwihi gesang beting produk lan tetep seger kanggo customer.

Apa sing dibutuhake saka kemasan keju?

Prioritas utama kanggo kemasan keju yaiku njaga kesegaran produk kanthi film premium, nalika ngadeg ing rak kanthi grafis definisi tinggi.Tim ahli kemasan fleksibel kita teka kanggo mbantu sampeyan nemtokake struktur kemasan sing paling cocog karo keju utawa produk susu sampeyan.

Apa jinis keju sing sampeyan bungkus?

Kita nggawe kantong sing ngadeg, kantong sing rata, lan stok gulungan film laminated sing bisa digunakake merek kanggo ngemas macem-macem keju kalebu keju abon, keju irisan, keju vegan, keju blok, nampan pesta, cemilan daging lan keju, susu, yogurt, butters, alternatif non-susu, lan liyane.

Kepiye bahan kemasan keju sampeyan nyegah jamur?

Kemasan fleksibel digawe kanthi film kualitas paling dhuwur kanggo njaga integritas produk.Film penghalang uap dhuwur kita ngalangi kelembapan, oksigen, lan aroma supaya ora mlebu lan metu saka paket, supaya produk sampeyan tetep seger, lan nyegah jamur tuwuh ing njero paket.

Apa sampeyan nawakake pilihan kemasan sing lestari utawa bisa didaur ulang kanggo produk keju?

ya wis!We offer macem-macem opsi packaging sustainable beda, kalebu packaging keju recyclable lan kirim-konsumen ulang (PCR) packaging.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: