Stok gulungan film fleksibel khusus

Telusuri dening: Kabeh
  • Film tutup

    Film tutup

    Film tutup biasane digunakake minangka tutup ing mangkok plastik, cangkir, utawa nampan sing ngemot produk kayata yogurt, sup, daging, keju, lan akeh produk panganan liyane.Lidding asring konstruksi laminasi, digawe saka foil, kertas, poliester, PET, utawa kabeh jinis bahan metalized lan non-metalized liyane sing nggawe film.Film kasebut dirancang khusus kanggo dikupas tanpa dipotong.Iku nahan adhesion kuwat lan segel nyenyet kanggo urip beting lengkap karo fitur Peelable, Microwave-aman, Anti-kabut, Freezer-aman, Self-venting, Grease lan lenga tahan, Printable, alangi dhuwur.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Roll film plastik

    Roll film plastik

    Minangka pimpinan pemasok film gulung film laminated ing China, kita bangga nyedhiyakake macem-macem pilihan khusus kanggo film saham gulungan laminated kanthi kualitas dhuwur adhedhasar kabutuhan sampeyan, kalebu percetakan, bobot, lebar, lan diameter gulungan film sing disesuaikan. , uga struktur film sing dikarepake.Spesialis kemasan bakal nggarap sampeyan ing saben tahapan, ngumpulake informasi lan nemtokake materi, spek, lan desain sing pas, banjur menehi film kanggo sampeyan nggawe kemasan ritel fleksibel kanggo pasta, permen, bumbu, cemilan, lan kabeh sing ana ing antarane.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!