daur ulang adat dicithak papan corrugated kothak karton lempitan kothak karton

Katrangan singkat:

Kothak karton minangka kothak prefabrikasi industri, utamane digunakake kanggo kemasan barang lan bahan lan uga bisa didaur ulang.Panggunaan kalebu kemasan kanggo peralatan, panganan, barang pengecer online, hardware, anggur, minuman, bir, botol kaca lsp.

Kothak karton (uga disebut karton lipat, utawa kothak karton) minangka sawetara jinis kothak sing paling umum sing bakal sampeyan deleng ing supermarket.Panggunaan kalebu kemasan kanggo permen, makaroni, pasta, cemilan, produk medis, pil, panganan beku, panganan kewan, lsp.

Kabeh kothak karton & kothak karton ditampa kustomisasi & Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Digawe saka kertas kandel, dicithak nganggo grafis sing nambah merek, lan dipotong / dilipat dadi struktur unik, kemasan karton narik kawigaten para konsumen sing ora ana liyane ing rak toko.
Kemungkinan kanggo nggawe desain kemasan karton sing unik lan narik kawigaten pancen ora ana telas.Paperboard bisa dicithak, dilipat, mlengkung, lan die-cut khusus kanthi cara sing ora kaetung.Embossing ngangkat jinis lan gambar saka lumahing Papan, nggawe kapentingan tactile kiat;stamping foil panas nambah unsur emas utawa salaka regal;lapisan UV nambah lustrous, Sheen protèktif;lapisan tutul alus menehi tekstur sing sugih lan mewah ing kertas karton;windowing mbujuk konsumen karo Ndeleng ing produk rangkep.

Karton-kothak-Kardus-kotak-04
Karton-kothak-Kardus-kotak-05

Kemasan karton pancen lestari, bisa dianyari, lan bisa didaur ulang-lan konsumen sing sadar lingkungan saiki ngerti iki.Kemasan karton mbantu bumi kaya sing mbantu pasar.

Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Deskripsi Produk:

Jeneng barang Grosir Custom Printed Paperboard kothak karton kothak
Panggunaan Belanja, Toko Eceran, Kemasan, lsp.
Bahan Kertas dilapisi, kertas kraft, kertas seni, karton, karton, Kertas Khusus, lsp.
Fitur Ramah lingkungan, Bisa Daur Ulang, Awet lan Percetakan Apik.
Ukuran Ukuran apa wae.
warna Full werna CMYK utawa werna pantone.
Lumahing Rampung spot uv, matte utawa glossy lamination, foil stamping, embossing, debossing, emas / perak hot stamping lan sapiturute.
LOGO Logo sing disesuaikan
OEM & ODM Ya, kita nampa!
Ngasilake wektu 15-25 dina, miturut jumlah sampeyan.
Packing & MOQ Miturut ukuran pelanggan, printing, Rampung lumahing, materi & syarat
Cara pangiriman dening segara, dening udhara, dening express
Sampel 1).wektu sampel: Ing 3-5 dina.

2).Biaya sampel: Miturut rincian produk.

3).Pengiriman sampel: UPS, FedEx, DHL,

4).Sampel saham kita gratis, nanging sampeyan kudu mbayar pengiriman sampel

Istilah pembayaran T/T, L/C, Western Union
port FOB Qingdao

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

Kothak kertas
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: