kustom dicithak daur ulang kraft pita kertas nangani tas blanja tas hadiah kertas

Katrangan singkat:

Tas blanja kertas yaiku tas sing digawe saka macem-macem kertas, contone Kertas kraft, kertas sing dilapisi utawa kertas karton lsp. Tas blanja kertas bisa digawe nganggo serat prawan utawa daur ulang kanggo nyukupi panjaluk sing beda-beda saka pelanggan.Tas blanja kertas biasane digunakake minangka tas operator blanja lan kanggo kemasan sawetara barang konsumen.Dheweke nggawa macem-macem produk saka sembako, botol kaca, sandhangan, buku, sepatu, panganan, peralatan mandi, elektronik lan macem-macem barang liyane lan uga bisa digunakake minangka alat transportasi ing kegiatan saben dina.Kabeh tas blanja kertas (tas hadiah kertas) ditampa kustomisasi & Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tas iki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan warna kalebu pola saham kanggo bisnis berorientasi kulon.Kraft coklat lan kertas kraft putih banget populer kanggo biaya, daur ulang, uga tampilan fungsional sing resik.Amarga luwih akeh bisnis sing ngadhepi aturan tas lokal lan negara, tas blanja kertas kanthi gagang dadi luwih populer ora mung karo bisnis hadiah lan rasukan nanging uga bagean salib kabeh toko kalebu toko pet, toko buku lan liya-liyane.Tas blanja kertas awet lan ramah lingkungan plus ana uga dianggep upgrade saka tas plastik.

Kertas-Shopping-Tas---Kertas-hadiah-04
Kertas-Shopping-Tas---Kertas-hadiah-tas-05

Kita wis ngatur pilihan tas kertas sing ramah lingkungan kanthi warna lan pola.Kategori daur ulang nduweni pembeli coklat lan pembeli kraft putih kanthi bahan daur ulang 100% lan pilihan sing luwih murah sing digawe kanthi paling ora 40% bahan daur ulang.
Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Deskripsi Produk:

Jeneng barang Grosir Custom Printed Paper Shopping Bag Paper Gift Bag
Panggunaan Belanja, Hadiah Promosi, Toko Eceran, Kemasan, lsp.
Bahan Kertas dilapisi, kertas kraft, kertas seni, kertas karton, Kertas Khusus, lsp.
Fitur Ramah lingkungan, Bisa Daur Ulang, Awet lan Percetakan Apik.
Ukuran Ukuran apa wae.
warna Full werna CMYK utawa werna pantone.
nangani pita, katun, pp, bengkong, pita petersham, die-cut, tali nilon, warata utawa selaras
Lumahing Rampung spot uv, matte utawa glossy lamination, foil stamping, embossing, debossing, emas / perak hot stamping lan sapiturute.
LOGO Logo sing disesuaikan
OEM & ODM Ya, kita nampa!
Ngasilake wektu 15-25 dina, miturut jumlah sampeyan.
Packing & MOQ Miturut syarat pelanggan & MOQ: 500pcs
Cara pangiriman dening segara, dening udhara, dening express
Sampel 1).wektu sampel: Ing 3-5 days.2).Biaya sampel: Miturut rincian produk.3).mbalekaken sampel: 10000 pcs.

4).Pengiriman sampel: UPS, FedEx, DHL,

5).Sampel saham kita gratis, nanging sampeyan kudu mbayar pengiriman sampel

Istilah pembayaran T/T, L/C, Western Union
port FOB Qingdao

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

kothak hadiah
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: