Kemasan kantong & tas fleksibel kustom

Telusuri dening: Kabeh
  • Tas kemasan Candy lan Coklat

    Tas kemasan Candy lan Coklat

    Opsi kemasan Candy lan Coklat: Kantong stand-up & kantong ngisor sing rata bakal nuduhake produk sampeyan kanthi profesional, mbantu sampeyan bersaing karo perusahaan sing luwih gedhe.Kantong stand-up & kantong ngisor sing rata apik kanggo permen sing alus lan atos amarga bakal nglindhungi saka hawa, bledug, kelembapan, lan cahya.Nduweni proteksi paling apik kanggo kabeh pilihan kemasan permen liyane uga bakal nambah umur simpan kanggo njaga rasa sing dituju.Telung tas segel sisih (kantong datar) uga apik kanggo kemasan permen sing luwih cilik.Telung tas segel sisih (kantong datar) menehi prodhuk sampeyan proteksi sing dibutuhake kanggo nambah umur beting.Qingdao Advanmatch nggawa telung tas segel sisih (kantong datar) sing dilapisi Polietilen Kapadhetan Rendah (LLDPE).Iki minangka penghalang njero plastik sing aman kanggo panganan sing nyegah kelembapan, hawa, lan rereged sing bisa mengaruhi rasa lan presentasi produk permen sampeyan.Film VMPET uga digunakake ing kabeh Qingdao Advanmatch telung tas segel sisih (kantong Flat), iku stands kanggo vakum metalized film polyester.VMPET minangka penghalang dhuwur sing uga nglindhungi kelembapan, bledug, hawa, lan cahya.Nduweni tas sing digawe saka bahan-bahan berkualitas apik banget kanggo mbantu sampeyan njaga rasa lan tampilan produk sampeyan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kantong alangi dhuwur aluminium

    Kantong alangi dhuwur aluminium

    Tas Barrier dhuwur aluminium foil yaiku tas sing dirancang kanggo nglindhungi isine saka kelembapan, oksigen, rereget, lan rereged liyane.Padha asring digawe karo plastik tugas abot, karo puncture lan mambu sifat bukti.Kemasan aluminium entheng, fleksibel lan gampang didaur ulang.Salajengipun, iku higienis, ora beracun lan mbantu njaga aroma panganan.Iku tetep pangan seger kanggo dangu lan menehi pangayoman saka cahya, radiation ultraviolet, lenga lan lemak, uap banyu, oksigen lan mikroorganisme.Dadi tas penghalang dhuwur aluminium foil minangka pilihan sing apik kanggo bubuk garing, panganan pet, produk panganan sterilisasi suhu dhuwur, tembakau & cerutu, teh, panggunaan kemasan kopi.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kanthong ngisor rata

    Kanthong ngisor rata

    Kanthong sing rata-rata menehi stabilitas rak maksimal kanggo produk, lan proteksi sing paling apik, kabeh dibungkus kanthi tampilan sing elegan lan khas.Sisih gusseted lan segel kotak nawakake struktur sing luwih kuat lan volume ngisi luwih akeh tinimbang kantong liyane, dadi pilihan sing apik kanggo kopi, permen, kacang, panganan pet lan suguhan, lan produk panganan bahan garing liyane.Kita bisa nyithak karya seni ing kabeh limang panel miturut syarat khusus sampeyan, sauntara nyedhiyakake kemungkinan efek lan desain sing beda.Kita bisa kurban macem-macem opsi kanggo nyukupi kabutuhan, apa sampeyan kudu ditambahake kotak sealing, zipper, tutup, sudhut dibunderaké utawa jendhela produk cetha.Yen sampeyan pesen kantong flat-bottom sing dicithak khusus langsung saka Qingdao Advanmatch, sampeyan bisa yakin yen sampeyan bakal katon.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Tas kemasan panganan

    Tas kemasan panganan

    Kantong kemasan panganan yaiku bahan plastik sing dianggep aman kanggo digunakake karo panganan.Plastik kudu nyukupi syarat sing ketat supaya bisa langsung ngubungi panganan kanthi aman, lan diatur kanthi standar sing luwih dhuwur tinimbang plastik sing digunakake kanggo tujuan liyane.Tas kemasan panganan kalebu kantong segel telung sisih, kantong warata, kantong ngadeg, kantong ngisor rata, kantong retort, kantong spout, kantong plastik kertas laminasi, kantong segel mburi, kantong segel sirip, kantong segel kotak kanthi macem-macem bahan kompos kalebu PET , OPP, Nylon, Aluminium foil, film metalized, LLDPE, CPP, kertas kraft etc. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kantong Microwavable

    Kantong Microwavable

    Kantong Microwavable Self-Venting

    Ora ana cara sing luwih gampang kanggo nawarake kebecikan panganan gelombang mikro sing dikukus tinimbang karo paket microwavable anyar.Tas inovatif iki nyedhiyakake cara sing cepet lan gampang kanggo memanasake panganan beku ing gelombang mikro kanthi uap kanggo nambah kesegaran produk.Kemasan Qingdao Advanmatch nawakake paket microwavable self-venting ing kantong stand-up sing trep & kantong telung sisih.Struktur film disesuaikan kanggo produk sampeyan, lan bisa dicithak nganggo grafis sing cerah lan sregep kanggo kesempatan merek sing unik.

  • Quad seal kantong

    Quad seal kantong

    Quad Seal Pouch minangka tas gratis sing bisa digunakake kanggo macem-macem aplikasi kalebu;biskuit, kacang-kacangan, pulsa, panganan pet lan liya-liyane.Kanthong kasebut bisa duwe finish gloss utawa matt lan gagang gawan opsional kanggo gampang nangani tas sing luwih abot.

    Luwih akeh papan kanggo informasi produk sing nambah kemasan.

    Becik kanggo cemilan contone;biskuit, perkakas, lentils, Pet pangan

    Presentasi sing luwih apik ing rak amarga 4 pinggiran sing disegel

    Becik kanggo numpuk karo ngisor lempitan lan lim

    Becik kanggo nuduhake informasi lan kriya ing ngisor warata karo lempitan lan lim ngisor nalika numpuk

    Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Retort kantong

    Retort kantong

    Kantong retort utawa kantong retortable yaiku jinis kemasan panganan sing digawe saka laminasi plastik lan foil logam sing fleksibel.Iki ngidini kemasan steril saka macem-macem panganan lan ombenan sing ditangani kanthi proses aseptik, lan digunakake minangka alternatif kanggo metode pengalengan industri tradisional.Panganan sing dikemas kalebu saka banyu nganti masak lengkap, panganan kalori dhuwur (rata-rata 1.300 kkal) termo-stabil (diolah kanthi panas) kayata Meals, Ready-to-Eat (MREs) sing bisa dipangan kadhemen, digawe panas kanthi nyemplungake ing panas. banyu, utawa liwat nggunakake pemanas jatah flameless.Kantong retort digunakake ing jatah lapangan, panganan ruang, produk iwak, panganan kemah, mie instan, sup, panganan pet, saos, kecap tomat dll. Kantong retort kita 100% aman & awet sajrone proses sterilisasi suhu dhuwur lan kita lagi mbukak kanggo conto kanggo test Panjenengan.Struktur materi kaya ing ngisor iki:
    Polyester (PET) - nyedhiyakake lapisan gloss lan kaku, bisa dicithak ing njero
    Nylon (bi-oriented poliamida) - nyedhiyakake resistensi tusukan
    Aluminium foil (Al) - nyedhiyakake penghalang gas sing tipis nanging efektif
    Polypropylene cast food-grade (CPP) - digunakake minangka lapisan sealing
    Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan kopi kantong gusseted sisih

    Kemasan kopi kantong gusseted sisih

    Kantong gusseted Side minangka solusi kemasan klasik kanggo kopi lan teh, lan saiki bisa digunakake kanggo sawetara aplikasi kalebu kacang-kacangan, kacang-kacangan, biji-bijian, campuran bubuk, bihun, teh godhong longgar, lan kemasan liyane.Gussets sing sempit nggawe tas iki sampurna kanggo akses sing gampang.Dheweke duwe dhasar sing rata kanggo ngadeg dhewe.Iki digawe saka laminates kinerja dhuwur lan bahan penghalang kanggo pangayoman produk dhuwur yen dibutuhake.Salajengipun, bisa dicithak kanthi nggunakake nganti 10 warna kanthi kustomisasi logo, desain lan informasi kanthi tampilan visual sing menarik.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kantong Spout

    Kantong Spout

    Kantong spout uga dikenal minangka kantong fitment, lan minangka salah sawijining produk sing paling laris lan fokus ing Kemasan Advanmatch Qingdao.Minangka pemasok kantong spout sing paling apik ing China, kita duwe macem-macem bentuk lan ukuran spouts, uga akeh tas kanggo pilihan pelanggan, iku solusi kemasan sing paling apik kanggo minuman, cairan, jus, sup, lotion, sampo. , tempel, lenga lsp.

    Kantong spouted nawakake kemampuan kontrol tumpahan sing luwih apik & panggunaan ruang rak sing luwih apik lan bedane produk sing luwih gedhe liwat desain lan format sing kreatif.Dheweke uga luwih aman kanggo transportasi tinimbang botol kaca.Ukuran lan wangun kantong spout bisa disesuaikan uga. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Ngadeg doypacks kantong

    Ngadeg doypacks kantong

    Stand Up Pouch uga diarani doypack, sing nawakake kombinasi desain lan kualitas kanggo nyedhiyakake solusi kemasan profesional sing mandiri lan umur simpan sing apik.Kanthi gusset ngisor, kantong ngadeg bisa ngadeg dhewe lan nyukupi kabutuhan tampilan kanggo pasar eceran.Kajaba iku, kanthi bahan penghalang sing dhuwur, kantong menehi umur beting produk sing unggul.Qingdao Advanmatch Packaging bisa nyedhiyakake macem-macem pilihan sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan.Kita bisa nyedhiyakake kantong sing ngadeg kanthi Zipper opsional lan katup degassing siji-arah kanggo salah sawijining solusi kemasan fleksibel sing paling efektif.Kantong ngadeg kita digawe saka bahan penghalang dhuwur sing paling apik, menehi produk sampeyan umur beting dawa, utawa bisa digawe kanthi jelas kanthi visibilitas produk ing njero.Kanggo tampilan sing luwih alami, kasedhiya versi Kraft alami. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kanthong segel sisih telu Kemasan kantong datar

    Kanthong segel sisih telu Kemasan kantong datar

    Telung tas segel sisih uga dikenal minangka kantong warata telung sisih segel, kantong lay-flat utawa kantong kosong, sing dijenengi amarga kantong disegel ing sisih telu lan sisih ndhuwur dibukak kanggo ngisi konten, mung warata sing gampang. Kanthong kanthi gampang nyuwek lan bisa ditambahake nganggo pegangan utawa zipper ing sisih siji.Iki minangka solusi sing gampang kanggo bisnis panganan utawa non-pangan kaya dendeng daging sapi, rempah-rempah, campuran, panganan pet, obat-obatan lan produk kecantikan.Sanajan asring diabaikan minangka pilihan kemasan, tas penghalang sing rata uga larang regane lan ramah konsumen. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Tas kemasan vakum

    Tas kemasan vakum

    Penyegelan vakum minangka proses ngekstrak hawa ing njero tas, kantong, utawa paket sadurunge nutup.Kemasan sing disegel vakum nglindhungi saka oksidasi, rusak, lan karat, sing bisa nambah umur beting produk kanthi dramatis.Cara iki utamane digunakake ing industri panganan lan industri medis.Ing kemasan Qingdao Advanmatch, tas kemasan vakum mesthekake produk sampeyan tetep seger nganti tekan wektune pelanggan bisa ngonsumsi.Yen sampeyan terus-terusan ngirim produk sing berkualitas menyang konsumen, sampeyan entuk reputasi sing ngasilake pesenan ulang biasa.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!