Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka pabrik sing diadegake ing taun 2008. Saiki kita wis berkembang dadi spesialis ing kemasan fleksibel.

Apa sawetara produk sampeyan?

Pabrik-pabrik kita bisa ngasilake kabeh jinis plastik & kertas kemasan fleksibel kalebu tas panganan, tas panganan pet, tas kopi, tas ngadeg / kantong, tas ritsleting, tas spout, tas ngisor datar, tas segel mburi / kantong, gulungan film plastik, nyusut lengan, kotak kertas, tas kertas, kotak hadiah, kotak bergelombang dan bahan kemasan cetak kertas dll.

Informasi apa sing dibutuhake kanggo entuk penawaran?

Struktur bahan, kekandelan, ukuran, karya seni cetak / desain, gaya tas / kothak, bobot saben tas / kothak, jumlah lan syarat khusus liyane kudu diwenehake kanthi rinci supaya bisa menehi kutipan sing luwih akurat.

Carane konfirmasi werna printing?

Werna & Sampel: Warna cetak cocog karo nomer Panuntun Pantone utawa conto sing wis dikonfirmasi.

Apa jumlah minimal order produk?

Iku tundhuk ukuran packaging.Umumé ngandika, MOQ kanggo muter film punika 500kg;MOQ kanggo tas adhedhasar ukuran.Kita uga bisa nampa pesenan nyoba sampel ing jumlah cilik, hubungi kita kanggo panggonan.

Apa wektu pangiriman rata-rata?

Urutan conto biasane njupuk udakara 10-20 dina gumantung saka jinis produk.Pesenan produksi massal biasane udakara 35 dina.

Apa cara pangiriman?

Kita bisa ngatur supaya produk dikirim kanthi udhara, segara, kurir utawa panyuwunan pelanggan.

Apa layanan desain karya seni kemasan kasedhiya?

Ya, layanan desain karya seni kemasan bisa diwenehake marang panyuwunan pelanggan.Hubungi kita kanggo konsultasi.

Bisa diwenehi conto?

Ya, conto produk sing padha bisa diwenehake kanthi gratis.Kanggo conto sing disesuaikan, biaya bakal dikenani biaya.Nanging biaya bakal bali menyang sampeyan nalika jumlah pesenan bakal tekan jumlah tartamtu ing mangsa.

Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

T/T, L/C, Western Union, Cash, liyane bisa rembugan.

Yen ana masalah kualitas kedadeyan?Kepiye carane entuk ganti rugi?

Biasane, kita bisa nggawe manawa kualitas produk kemasan miturut warna, materi lan syarat teknis.Nanging yen ana masalah kualitas, kita bakal nggawe ganti rugi kanggo sampeyan miturut jumlah masalah kualitas.