Produk

Telusuri dening: Kabeh
  • Kemasan pasta / kemasan Mac & Keju

    Kemasan pasta / kemasan Mac & Keju

    Daya tahan & visibilitas nyawiji karo bahan kemasan pasta cetak khusus premium saka Qingdao Advanmatch packaging Co., Ltd. .Kita nyedhiyakake solusi sing efektif kanggo kemasan pasta sing digawe saka film plastik bahan pangan lan bahan kertas, gulungan film pasta, kantong, tas lan kothak mung sing sampeyan butuhake kanggo menehi tampilan lan rasa sing dikarepake.Nggawe kreatif lan atur desain lan cetak ing solusi kemasan pasta kanggo pujian merek lan inisiatif pemasaran.Ringan, kuat, lan nyenengake kanthi estetis, solusi kemasan pasta kita gampang digunakake lan dirancang kanthi cepet.

  • Kemasan Keju

    Kemasan Keju

    Kantong kemasan keju khusus kanggo keju lan susu mbutuhake struktur sing diformulasikan khusus kanthi alangan kanggo ngunci kesegaran lan nyuda transfer oksigen lan aroma.Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem gaya kantong, kalebu segel 3-sisi, paket bungkus aliran segel sirip, ngadeg, lan nyelehake kantong sing rata, kanthi fitur ing ngisor iki:
    Jendhela transparan utawa mendhung, Matte, alus-tutul, utawa gloss finish, Resealable zippers karo luh kedudukan lan gantung bolongan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Tas kemasan Candy lan Coklat

    Tas kemasan Candy lan Coklat

    Opsi kemasan Candy lan Coklat: Kantong stand-up & kantong ngisor sing rata bakal nuduhake produk sampeyan kanthi profesional, mbantu sampeyan bersaing karo perusahaan sing luwih gedhe.Kantong stand-up & kantong ngisor sing rata apik kanggo permen sing alus lan atos amarga bakal nglindhungi saka hawa, bledug, kelembapan, lan cahya.Nduweni proteksi paling apik kanggo kabeh pilihan kemasan permen liyane uga bakal nambah umur simpan kanggo njaga rasa sing dituju.Telung tas segel sisih (kantong datar) uga apik kanggo kemasan permen sing luwih cilik.Telung tas segel sisih (kantong datar) menehi prodhuk sampeyan proteksi sing dibutuhake kanggo nambah umur beting.Qingdao Advanmatch nggawa telung tas segel sisih (kantong datar) sing dilapisi Polietilen Kapadhetan Rendah (LLDPE).Iki minangka penghalang njero plastik sing aman kanggo panganan sing nyegah kelembapan, hawa, lan rereged sing bisa mengaruhi rasa lan presentasi produk permen sampeyan.Film VMPET uga digunakake ing kabeh Qingdao Advanmatch telung tas segel sisih (kantong Flat), iku stands kanggo vakum metalized film polyester.VMPET minangka penghalang dhuwur sing uga nglindhungi kelembapan, bledug, hawa, lan cahya.Nduweni tas sing digawe saka bahan-bahan berkualitas apik banget kanggo mbantu sampeyan njaga rasa lan tampilan produk sampeyan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan kayu bakar

    Kemasan kayu bakar

    Fitur kemasan kayu bakar ing Resealability sing pilihan zipper Press-to-close nyegah tumpahan produk kayu bakar ing njero.Iki rangking dhuwur ing dhaptar kabutuhan konsumen nalika nerangake kemasan pasokan panganan.Rintangan sing dhuwur: Film kita digawe saka bahan premium sing nduweni kemampuan kanggo njaga rasa kayu bakar sing asli sing ditresnani para foodie lan njaga kesegaran produk ing wektu sing padha.Kekiatan lan tahan tusukan:
    Fitur-fitur kasebut uga penting supaya kayu bakar ora gampang nembus kemasan, menehi katentreman atine para pelanggan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Lawn lan Garden packaging

    Lawn lan Garden packaging

    Lawn lan Garden packaging fleksibel ora mung ono gunane kanggo nyimpen fertilizers lan perawatan lemah, nanging kompos, pot lemah lan wiji uga bisa entuk manfaat saka lay warata kantong, ngadeg munggah tas lan film roll Simpenan uga.Kita ngerti sifat fluktuasi saka industri pekarangan lan kebon lan bangga ndhukung panjaluk musiman sing kuat pelanggan tanpa gagal.We ngerti perlu kanggo angel, packaging awet sing performs ing lingkungan paling tantangan, lan kita ngirim.Kita bakal nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo kulit, mulsa, wedhi, watu, pupuk lan kita bakal menehi solusi kemasan sing optimal, bebarengan karo fitur penak sing bisa disesuaikan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Film tutup

    Film tutup

    Film tutup biasane digunakake minangka tutup ing mangkok plastik, cangkir, utawa nampan sing ngemot produk kayata yogurt, sup, daging, keju, lan akeh produk panganan liyane.Lidding asring konstruksi laminasi, digawe saka foil, kertas, poliester, PET, utawa kabeh jinis bahan metalized lan non-metalized liyane sing nggawe film.Film kasebut dirancang khusus kanggo dikupas tanpa dipotong.Iku nahan adhesion kuwat lan segel nyenyet kanggo urip beting lengkap karo fitur Peelable, Microwave-aman, Anti-kabut, Freezer-aman, Self-venting, Grease lan lenga tahan, Printable, alangi dhuwur.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kantong alangi dhuwur aluminium

    Kantong alangi dhuwur aluminium

    Tas Barrier dhuwur aluminium foil yaiku tas sing dirancang kanggo nglindhungi isine saka kelembapan, oksigen, rereget, lan rereged liyane.Padha asring digawe karo plastik tugas abot, karo puncture lan mambu sifat bukti.Kemasan aluminium entheng, fleksibel lan gampang didaur ulang.Salajengipun, iku higienis, ora beracun lan mbantu njaga aroma panganan.Iku tetep pangan seger kanggo dangu lan menehi pangayoman saka cahya, radiation ultraviolet, lenga lan lemak, uap banyu, oksigen lan mikroorganisme.Dadi tas penghalang dhuwur aluminium foil minangka pilihan sing apik kanggo bubuk garing, panganan pet, produk panganan sterilisasi suhu dhuwur, tembakau & cerutu, teh, panggunaan kemasan kopi.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kantong plastik fishing lure

    Kantong plastik fishing lure

    Kantong plastik umpan fishing nggunakake bahan kayata poli sing jelas, film metalized, laminasi foil lan kertas kraft, pirang-pirang lapisan film penghalang kanggo duwe bukti Kelembapan, bukti cahya, bukti udara, bukti uap, bukti bau, lan fitur bukti punctures.Printing kita ngidini nganti 10 werna minangka desain customer, nggunakake tinta bahan pangan, printing nggilap;Printing matte finish;
    Printing glossy kanthi finish matte titik.Gaya tas telung sisih segel zipper tas karo jendhela cetha biasane & ukuran bakal selaras miturut kabutuhan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kanthong ngisor rata

    Kanthong ngisor rata

    Kanthong sing rata-rata menehi stabilitas rak maksimal kanggo produk, lan proteksi sing paling apik, kabeh dibungkus kanthi tampilan sing elegan lan khas.Sisih gusseted lan segel kotak nawakake struktur sing luwih kuat lan volume ngisi luwih akeh tinimbang kantong liyane, dadi pilihan sing apik kanggo kopi, permen, kacang, panganan pet lan suguhan, lan produk panganan bahan garing liyane.Kita bisa nyithak karya seni ing kabeh limang panel miturut syarat khusus sampeyan, sauntara nyedhiyakake kemungkinan efek lan desain sing beda.Kita bisa kurban macem-macem opsi kanggo nyukupi kabutuhan, apa sampeyan kudu ditambahake kotak sealing, zipper, tutup, sudhut dibunderaké utawa jendhela produk cetha.Yen sampeyan pesen kantong flat-bottom sing dicithak khusus langsung saka Qingdao Advanmatch, sampeyan bisa yakin yen sampeyan bakal katon.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Tas kemasan panganan

    Tas kemasan panganan

    Kantong kemasan panganan yaiku bahan plastik sing dianggep aman kanggo digunakake karo panganan.Plastik kudu nyukupi syarat sing ketat supaya bisa langsung ngubungi panganan kanthi aman, lan diatur kanthi standar sing luwih dhuwur tinimbang plastik sing digunakake kanggo tujuan liyane.Tas kemasan panganan kalebu kantong segel telung sisih, kantong warata, kantong ngadeg, kantong ngisor rata, kantong retort, kantong spout, kantong plastik kertas laminasi, kantong segel mburi, kantong segel sirip, kantong segel kotak kanthi macem-macem bahan kompos kalebu PET , OPP, Nylon, Aluminium foil, film metalized, LLDPE, CPP, kertas kraft etc. Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan panganan beku

    Kemasan panganan beku

    Kemasan panganan beku yaiku kanggo panganan beku ing suhu -30 ° C sawise diproses lan banjur disimpen lan dikirim ing suhu -18 ° C utawa luwih murah sawise dibungkus.Amarga saka konservasi chain kadhemen-suhu kurang sak kabèh proses, pangan beku duwe kaluwihan saka urip beting dawa, nanging iki uga sijine nerusake tantangan luwih lan syarat sing luwih dhuwur kanggo bahan packaging.Karakteristik produk lan syarat panganan beku, sawetara kudu disimpen beku ing suhu sing kurang, kayata woh lan sayuran beku, daging beku lan panganan laut beku.Kemasan Advanmatch Qingdao darmabakti kanggo nyedhiyakake solusi kemasan panganan beku sing disesuaikan lan berkualitas tinggi kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.We are setya ora mung gawe marem pangarepan pelanggan ', nanging wekasanipun ngluwihi wong-wong mau uga.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

  • Kemasan ganja ganja

    Kemasan ganja ganja

    Kemasan ganja ganja ganja: Kantong penghalang bermutu tinggi digawe saka mylar paling apik ing pasar kanthi kekandelan 3-5 mil lan kasedhiya ing macem-macem ukuran.Simpen nganti 1 kilogram kembang mariyuana utawa edibles ing tas alangi mylar sing disegel panas.Dirancang kanggo gampang digunakake, tas alangi iki nduweni tutup sing bisa ditutup maneh.Tas alangi iki minangka basis sing sampurna kanggo menehi kembang, panganan utawa konsentrasi lan penutupan sing bisa ditutup maneh nglindhungi kekuwatan produk, nutupi kesegaran, lan nyegah kemungkinan bocor.Kemasan Advanmatch Qingdao minangka sumber utama kanggo kemasan kembang ganja, kemasan konsentrasi, lan kemasan tas penghalang sing bisa ditonton kanthi rega paling apik ing industri.Kabeh produk kemasan bisa disesuaikan kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan merek sampeyan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!

123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3