Keripik kayu rasa tas kemasan kayu bakar kanthi ritsleting

Katrangan singkat:

Fitur kemasan kayu bakar ing Resealability sing pilihan zipper Press-to-close nyegah tumpahan produk kayu bakar ing njero.Iki rangking dhuwur ing dhaptar kabutuhan konsumen nalika nerangake kemasan pasokan panganan.Rintangan sing dhuwur: Film kita digawe saka bahan premium sing nduweni kemampuan kanggo njaga rasa kayu bakar sing asli sing ditresnani para foodie lan njaga kesegaran produk ing wektu sing padha.Kekiatan lan tahan tusukan:
Fitur-fitur kasebut uga penting supaya kayu bakar ora gampang nembus kemasan, menehi katentreman atine para pelanggan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kemasan kayu bakar kita minangka jinis kemasan fleksibel sing bisa ngadeg tegak ing sisih ngisor kanggo tampilan, panyimpenan, lan promosi.Iki minangka jinis kantong ngadeg nanging kadhangkala uga nduweni ciri kothak plastik.Kemasan kayu bakar umume digunakake kanggo keripik kayu, potongan, pelet lan bubuk foodie ing macem-macem rasa kalebu brendi, congnac, anggur fino, anggur muscat, kripik kayu oak, grits kayu oak, anggur abang, anggur sherry lan wiski, lsp. Sisih ngisor stand -kantong munggah gusseted kanggo nyedhiyani support kanggo tampilan utawa nggunakake.Bisa dadi anti-tusukan utawa diisi ing garis kemasan normal.

SONY DSC
SONY DSC

Kemasan kayu bakar Qingdao Advanmatch minangka wadah sing cocog kanggo macem-macem keripik, potongan lan kayu bubuk.Laminasi bahan daur ulang bahan pangan mbantu supaya kayu tetep garing luwih suwe, dene area permukaan sing akeh nggawe papan reklame sing cocog kanggo merek sampeyan lan bisa digunakake kanggo nampilake logo lan grafis sing apik.Katon nerusake kanggo tabungan utama ing barang, wiwit stand up tas kantong njupuk Panggonan minimal ing panyimpenan lan ing rak.

Qingdao Advanmatch nawakake macem-macem kantong ngadeg kanggo kemasan kayu bakar kanthi percetakan khusus warna, nggilap lan matte, lan pilihan bahan.Jendhela oval utawa strip sing dibangun supaya pelanggan bisa ndeleng barang sampeyan!Pilih saka macem-macem dandan fungsional kaya ritsleting sing bisa ditutup maneh, lekukan sobek, lan bolongan gantung sing cocog karo gaya sampeyan.
Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

SONY DSC

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Kemasan kayu bakar sampeyan digawe saka bahan apa?

Kemasan kayu bakar kita digawe saka macem-macem film, gumantung saka syarat produk.Kabeh kemasan kita bisa disesuaikan kanthi cocog karo kabutuhan sampeyan lan bisa diprodhuksi kanthi macem-macem finish kayata matte, sentuhan alus, gloss utawa hiasan titik, lan fitur.

Apa sing ndadekake kemasan kayu bakar kita beda?

Ing Qingdao Advanmatch, kita ngembangake kabeh produk kemasan fleksibel kanthi nimbang kabutuhan pelanggan.Kanthi pesenan minimal sing sithik, wektu ganti cepet, grafis kualitas foto, lan kemampuan kanggo mbukak pirang-pirang SKU sekaligus, Qingdao Advanmatch minangka mitra sing cocog kanggo merek kayu bakar saka kabeh ukuran.

Kepiye kemasan sampeyan njaga rasa lan kualitas asli produk kayu bakar?

Kemasan kita digawe saka macem-macem film sing mbantu nambah umur produk sampeyan.Kanthi kemampuan tambahan kanggo nutup maneh, sampeyan bisa ngreksa rasa asli produk kayu bakar.

Apa sampeyan nawakake kemasan sing lestari utawa bisa didaur ulang kanggo produk kayu bakar?

Ya, kita nawakake pilihan kemasan sing lestari, kalebu film daur ulang sing bisa didaur ulang lan sawise konsumen, kanggo merek panganan pet sing golek kemasan sing luwih ramah bumi.

Pira wektu sampeyan babagan kemasan kayu bakar?

Wektu kanggo kemasan kayu bakar yaiku 5 dina kerja kanggo stok gulungan film, lan 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: