kothak hadiah karton kembang kothak natal sing bisa dicithak kanthi warna-warni

Katrangan singkat:

Kothak hadiah digunakake kanggo hadiah promosi lan musiman digawe saka karton sing kuat utawa papan serat bergelombang.Kothak iki biasane kalebu tutup dhasar lan bisa dicopot lan digawe kanthi nggunakake proses nglereni die kanggo ngethok papan.Kothak kasebut banjur ditutupi kertas hiasan.Kothak hadiah kalebu kothak rasukan, kothak topi, kothak roti, kothak pizza, kothak permen, kothak perhiasan, kothak magnetik, kothak anggur, kothak bir, kothak wedang, kothak jus, kothak lenga sing bisa dipangan, kothak kacang lan kothak njupuk etc. kothak hadiah ditampa kustomisasi & Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Kothak hadiah tradisional sing digunakake kanggo hadiah promosi lan musiman digawe saka karton sing kuat utawa papan serat bergelombang.Kothak iki biasane kalebu tutup dhasar lan bisa dicopot lan digawe kanthi nggunakake proses nglereni die kanggo ngethok papan.Kothak kasebut banjur ditutupi kertas hiasan.Kothak hadiah bisa disandangi karo bahan kemasan hadiah liyane, kayata pita hiasan lan kertas tisu hadiah, Bow, Magnet, Kain ing jero, Flocking inside, Foam inside, EVA inside, Blister inside, Plastic inside, Transparent Window etc. Gift wrapping is important amarga mbantu ngowahi obyek apa wae dadi hadiah lan nggawe efek kejutan.

hadiah-02
hadiah-01

Kajaba iku, kemasan hadiah minangka cara sing sampurna kanggo ngucapake perawatan lan sikap positif.Lan ide bungkus hadiah sing ramah lingkungan bakal nggawe pengalaman ijol-ijolan hadiah luwih migunani kanggo kabeh wong.Produk kothak hadiah kita digunakake kanggo Hadiah, kerajinan, panganan, sepatu rasukan, permen, anggur, perhiasan, elektronik, ponsel, dolanan, tampilan, CD, kosmetik, sampo, lampu LED dll.
Kabeh produk kemasan kita bisa dikustomisasi kanthi lengkap kanggo cocog karo kabutuhan branding kalebu printing warna khusus, ukuran sing disesuaikan, struktur materi sing disesuaikan dll. Hubungi kita kanggo njaluk penawaran kustomisasi!

Jeneng barang Kothak Hadiah Cetak Custom Grosir
Panggunaan Hadiah Promosi, Toko Eceran, Kemasan, lsp.
Bahan Kertas dilapisi, kertas kraft, kertas seni, karton, papan kayu, Kertas Khusus, lsp.
Fitur Ramah lingkungan, Bisa Daur Ulang, Awet lan Percetakan Apik.
Ukuran Ukuran apa wae.
warna Full werna CMYK utawa werna pantone.
nangani pita, katun, pp, bengkong, pita petersham, die-cut, tali nilon, warata utawa selaras
Lumahing Rampung spot uv, matte utawa glossy lamination, foil stamping, embossing, debossing, emas / perak hot stamping lan sapiturute.
LOGO Logo sing disesuaikan
OEM & ODM Ya, kita nampa!
wektu pangiriman 15-25 dina, miturut jumlah sampeyan.
Packing & MOQ Miturut syarat pelanggan & MOQ: 500pcs
Cara pangiriman dening segara, dening udhara, dening express
Sampel 1).wektu sampel: Ing 3-5 dina.

2).Biaya sampel: Miturut rincian produk.

3).Pengiriman sampel: UPS, FedEx, DHL,

4).Sampel saham kita gratis, nanging sampeyan kudu mbayar pengiriman sampel

Istilah pembayaran T/T, L/C, Western Union
port FOB Qingdao

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

kothak hadiah
3

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: