sustainable packaging pekarangan lan taman pupuk kemasan lan lemah packaging

Katrangan singkat:

Lawn lan Garden packaging fleksibel ora mung ono gunane kanggo nyimpen fertilizers lan perawatan lemah, nanging kompos, pot lemah lan wiji uga bisa entuk manfaat saka lay warata kantong, ngadeg munggah tas lan film roll Simpenan uga.Kita ngerti sifat fluktuasi saka industri pekarangan lan kebon lan bangga ndhukung panjaluk musiman sing kuat pelanggan tanpa gagal.We ngerti perlu kanggo angel, packaging awet sing performs ing lingkungan paling tantangan, lan kita ngirim.Kita bakal nyedhiyakake macem-macem solusi kanggo kulit, mulsa, wedhi, watu, pupuk lan kita bakal menehi solusi kemasan sing optimal, bebarengan karo fitur penak sing bisa disesuaikan.Entuk penawaran kustomisasi ing kene!


Babagan introduksi pabrik, kutipan, MOQ, pangiriman, conto gratis, desain karya seni, syarat pembayaran, layanan sawise-sale lan sapiturute. Mangga klik FAQ kanggo duwe kabeh jawaban sing sampeyan kudu ngerti.

Klik FAQs

Detail Produk

Tag produk

Tren kegiatan nandur ing lingkungan lan papan umum, uga mundhak ing kebon ing omah, nyebabake perbaikan ing kemasan produk pekarangan lan kebon tradisional.Akeh produk pekarangan lan kebon duwe ciri unik sing mbutuhake alangan, film, lan fitur khusus kanggo ngreksa bahan aktif lan njamin kualitas produk sing tahan suwe ing njero.Kemasan kantong fleksibel lan stok gulungan film cocog banget kanggo nyukupi kabutuhan kasebut, nawakake solusi kanggo konsumen lan merek kanggo njaga efektifitas lan gampang digunakake.

71N0AiywJwL._SL1500_
Pupuk Berry SUP

Film tahan UV, tinta + adhesive

Produk pekarangan lan kebon merek sampeyan lan kemasan sing fleksibel kudu tahan unsur ing iklim sing beda-beda.Qingdao Advanmatch nawakake tinta UV-stabil lan film sing ora luntur amarga cahya srengenge ekstensif, plus adhesives kualitas dhuwur sing ora bakal leleh lan nawakake tingkat terus-terusan pangayoman marang pisah lan spillage.Kantong lan stok gulungan film sing dicithak nganggo tinta tahan UV supaya pekarangan lan produk kebon padhang lan atraktif ing rak lan ing pusat taman ruangan.

alangan protèktif

Rintangan minangka unsur penting nalika nglindhungi pekarangan lan produk kebon.Kanggo produk sing duwe bau sing kuwat utawa ora nyenengake, kayata pupuk utawa lemah kompos, alangan ngunci bau ing njero.Tukang kebon sing santai bisa uga ora duwe gudang njaba utawa lokasi panyimpenan sing aman kanggo wiji suket, lan wong sing duwe bocah cilik utawa pets bisa ragu-ragu nyimpen pupuk, herbisida utawa insektisida ing omah.Mulane, kemasan kebon sampeyan kudu digawe dadi banyu, srengenge lan tahan tusukan, njaga integritas, sanajan ditinggal ing njaba.

Pupuk hayati SUP

Warna-cocog: Printing miturut dikonfirmasi-sample utawa Pantone Guide werna nomer

5
3
Bahan kemasan apa sing sampeyan tawakake kanggo produk pekarangan lan kebon?

Akeh produk pekarangan lan kebon mbutuhake alangan, film, lan fitur khusus kanggo ngreksa bahan lan njamin kualitas produk sing tahan suwe.Ing Qingdao Advanmatch, kemasan fleksibel lan stok gulungan film kita cocog banget kanggo nyukupi kabutuhan kasebut, menehi solusi kanggo konsumen lan merek kanggo njaga efektifitas lan gampang digunakake.

Apa jinis produk pekarangan lan kebon sing sampeyan tawarake kemasan?

Ing Qingdao Advanmatch, kita nawakake kemasan kanggo macem-macem produk pekarangan lan kebon, kalebu wiji suket lan wiji kebon liyane, pupuk, lemah, mulsa, lan liya-liyane.Hubungi salah sawijining pakar kemasan fleksibel kanggo mangerteni carane bisa mbantu merek sampeyan.

Fitur apa sing sampeyan tawakake kanggo kemasan produk pekarangan lan kebon khusus?

Kita nawakake macem-macem fitur kemasan pekarangan + taman, kalebu: film tahan UV, tinta lan adesif, penghalang tahan protèktif lan tusukan, lapisan sing disegel panas, ritsleting sing bisa ditutup maneh kanggo njamin transportasi lan panyimpenan tanpa tumpahan, lan zippers tahan anak sing disertifikasi. lan kantong kanggo wiji suket, pupuk lan produk pekarangan lan kebon liyane sing bisa ngemot bahan mbebayani lan bahan kimia beracun.

Apa sampeyan nawakake pilihan kemasan sing lestari utawa ramah lingkungan kanggo produk perawatan pekarangan & kebon?

Ya, kita nawakake macem-macem pilihan kemasan sing lestari kalebu tas kemasan sing bisa didaur ulang PE + PE.

Pira wektu ganti sampeyan babagan kemasan pekarangan lan kebon?

Wektu turnaround kita yaiku 10 dina kerja kanggo stok gulungan film, lan 15 dina kerja kanggo kantong sing wis rampung, yen karya seni sampeyan wis disetujoni.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: