• logo1
  • logo3
  • logo2

Solusi Kemasan Fleksibel Kustom

Mbantu merek kabeh ukuran tuwuh kanthi kemasan sing apik

babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Qingdao Advanmatch Packaging Co., Ltd minangka produsen profesional kemasan Plastik & Kertas kanthi teknologi canggih & reputasi apik ing saindenging jagad.Papan kerja kita loro ana ing Qingdao.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman nyetak & produksi, kita duwe spesialisasi ngrancang & ngasilake bahan kemasan plastik & kertas sing fleksibel kanthi kualitas apik kanggo nyukupi syarat sing beda-beda saka pelanggan.Pasar bisnis kita wis berkembang menyang AS, Kanada, Jepang, Korea, Eropa, Australia, Selandia Baru lan negara-negara Afrika.

Produk Kita

Kabar Perusahaan

Kwalitas tas/tas aluminium foil

Kwalitas tas/tas aluminium foil

Minangka salah sawijining produk kemasan, fungsi perlindungan produk saka kantong aluminium foil mesthine minangka salah sawijining fungsi dhasar sing kudu diduweni tas aluminium foil.Perhatian sing ketat kudu ...

Plastik Film Roll lan Roll Film lan Rollstock Pambuka lan Aplikasi

Plastik Film Roll lan Roll Film lan Rollstock Pambuka lan Aplikasi

Ora ana definisi film gulung sing jelas lan ketat ing industri kemasan, nanging mung istilah konvensional ing industri kasebut.Ing istilah sing prasaja, film kemasan sing digulung mung siji proses ...

  • Kita biasane melu pameran luar negeri sing beda ing saindenging jagad kalebu FANCY FOOD SHOW (San Francisco, USA), SEAFOOD EXPO NORTH AMERICA (Boston, USA), SEAFOOD EXPO GLOBAL (Brussels, Belgium), FANCY FOOD SHOW (New York, USA), ANUGA (Cologne, Jerman) SIAL (Paris, Prancis) Sugeng rawuh ing booth kita!

Pameran Kita

Kita biasane melu pameran luar negeri sing beda ing saindenging jagad kalebu FANCY FOOD SHOW (San Francisco, USA), SEAFOOD EXPO NORTH AMERICA (Boston, USA), SEAFOOD EXPO GLOBAL (Brussels, Belgium), FANCY FOOD SHOW (New York, USA), ANUGA (Cologne, Jerman) SIAL (Paris, Prancis) Sugeng rawuh ing booth kita!