Babagan awake dhewe

Sapa Kita?

Qingdao Advanmatch Packaging Co., Ltd minangka produsen profesional kemasan Plastik & Kertas kanthi teknologi canggih & reputasi apik ing saindenging jagad.Papan kerja kita loro ana ing Qingdao.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman nyetak & produksi, kita duwe spesialisasi ngrancang & ngasilake bahan kemasan plastik & kertas sing fleksibel kanthi kualitas apik kanggo nyukupi syarat sing beda-beda saka pelanggan.Pasar bisnis kita wis berkembang menyang AS, Kanada, Jepang, Korea, Eropa, Australia, Selandia Baru lan negara-negara Afrika.

2

Apa We Do?

Pabrik kemasan plastik kita duwe rong mesin cetak FANG 10-werna RotoGravure, rong mesin laminasi, siji mesin slitting, pitu mesin nggawe tas kanthi kacepetan dhuwur.Jumlah produksi taunan bisa tekan 3 yuta ton kabeh jinis bahan kemasan plastik.Kanggo ngrampungake tanggung jawab lingkungan lan mesthekake kesehatan karyawan, kita duwe sistem pemurnian udara & asupan udara / exhaust.Iki bisa njamin lingkungan kerja kita resik, aman lan nyaman.

Pabrik kemasan kertas kita duwe HEIDELBERG Speedmaster XL105 6 + 1 warna offset printing press, Mesin Watermark, Mesin laminasi film otomatis, Mesin pemotong mati otomatis, Mesin pemotong kertas otomatis, Cutting lipat otomatis, Auto Box Gluer.Jumlah produksi taunan bisa tekan 10 ewu ton kabeh jinis bahan kemasan kertas.

Efek cetak produk kemasan kita apik banget amarga teknologi canggih lan manajemen produksi.Kangge, kita nggunakake tinta ramah lingkungan sing ora ngemot benzena, keton & tanpa bahan beracun liyane.Iki nggawe manawa produk kemasan kita lingkungan, ora beracun lan aman kanggo kesehatan manungsa.

Kemasan Advanmatch nyedhiyakake solusi kualitas apik sing bakal ngedhunake biaya operasi, nambah produktivitas lan mbantu marketing kanthi positif.